@nikolnika ja myslim,ze politologia je skor pre chalanov,ale neda sa to posudit,povedal by som,že skor pre tých ktorý majú k tomu vzťah,je je no ci to je baba alebo chalan
väčšinou tam idú tí, ktorých nikam inam neprijali ale no offense a tak, čo viem, tak nedá sa povedať, že by tam študovali viac chalani, skôr je to také 5O/5O...
@ponnie pozdravujem, odkial mas taku supernu informaciu? Mala som v rocniku cez 30 ludi a nemam pocit, ze by ich nikam inam nevzali.. Mna zobrali na vsetky 4 skoly a pokial viem, drviva vacsina mojich spoluziakov is tiez vyberala..
@transplatovana neber to v zlom, asi som to blbo napísala...len skrátka, väčšina ľudí, ktorí študujú polito, a podotýkam, KTORÝCH JA POZNÁM mi vraveli,že si to dávali ako poistku ale tak som sa asi mýlila,sorry
Teraz ak by som mohol odbočím od pôvodnej témy...........Mám takýto problém.............Aktuálne sa rozhodujem kam na VŠ a mám záujem o štúdium politológie (mám aj potencionálnu školu vybratú (Nitra UKF) a tak by som chcel vedieť že či je o tento odbor ešte vôbec záujem na trhu práce, lebo nerád by som vyštudoval niečo čo ma potom nedokáže uživiť a druhá moja otázka znie či je veľký nátlak na tento odbor. Za ochotu ďakujem.
@fluptak ja idem na tento odbor a vybrala som si ho preto lebo je to dosť široky pojem je to taký všeobecný odbor zo všetkeho trošku..no ja som sa rozprávala s jednou profkou z vysokej a hovorila že 70% ludi z týmto zameraním sa zamestnalo takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov