Ahojte myslíte že sa oplatí študovať odbor andragogika? ...Je to veľmi náročné ? Pýtam sa tu pretože na internete som toho veľa nenašla :/ Myslíte, že je to niečo ako sociálna práca? Dík.
pozri si predmety a sama posúď či je to ľahké či nie... ako matiku, fyziku a pod. mať určite nebudeš a čo ja viem, tak je to niečo o výchove a vzdelávaní dospelých...
Jeden semester som si z katedry andragogiky vybrala C-čkový predmet, lebo náš výber bol dosť biedny. Kto by povedal, že spracovať 15-minútovú prezentáciu v skupinke po 5 robí 20-ročným ľuďom problém? Najľahší predmet, aký som kedy mala a oni ani ten nezvládali , pritom to mali ako A-predmet. Mne osobne sa to zdalo ľahké, ale tak ako vidno, pre niektorých aj to vie byť náročné.
ja som vystudoval na fifuk andragogiku. vcelku ok. uplatnenie mam viac nez dobre ale na to treba robit uz popri skole. dnes je to uplne jedno co viacmenej vystudujes. staci mat mozog a rozum a vies to aj s niecim tak "podradnym" ako andragogika. kto sa nevyzna tak to povazuje za blbost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov