Mail v tomto znení, ak chceš dostať normálnu odpoveď, napíš na študijné oddelenie. A zrejme aj oni by ti poskytli jedine link na danú fakultu, ktorú v pohode vygúgliš a kde nájdeš všetky potrebné informácie. Nie je jednoduchšie si to prečítať tam a mať to z prvej ruky, ako pýtať sa niekoho iného, pričom je minimálna šanca, že na tomto portáli sa nájde niekto konkrétny, kto tam študuje a je ochotný ti detailne vysvetľovať podrobnosti?
Asi dom sa nevyjadrila celkom presne, potrebujem info od tych,ktorí tam študujú. Nie všeobecne omáčky, ale či sa to oplati a či sa im to študium pozdava, poprípade či by menili,ak by mali ešte raz možnosť výberu.
Možno sa ti to nezdá,ale naozaj by mi veľmi pomohlo aj pár slov od tych ,ktorí tam študujú. Nechcem aby mi vypisovali litánie. Vystačím si aj s krátkym komentom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ja tomuto trendu naozaj nerozumiem
Možno sa ti to nezdá,ale naozaj by mi veľmi pomohlo aj pár slov od tych ,ktorí tam študujú. Nechcem aby mi vypisovali litánie. Vystačím si aj s krátkym komentom.
Ďakovala