Mám v pláne študovať na Univerzite Mateja Bella učiteľstvo v kombinácii geografia-história. Chcela by som vedieť aké predmety sa tam vlastne učia okrem geografie, histórie s nimi súvisiace predmety. Ak niekto študuje tento odbor, tak mi napíšte.
Pozri si študijné plány na stránke fakulty alebo katedry. Inak pri zápise dostaneš takú knihu, že sprievodca štúdiom, tam budeš mať vypísané úplne všetky predmety a odbory z fakulty.
@kapanek1
No skúšala som to nájsť na stránke ale nepodarilo sa ale moje rozhodnutie to aj tak nezmení, som už rozhodnutá, že tam chcem ísť len som bola zvedavá. Ďakujem za reakciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
No skúšala som to nájsť na stránke ale nepodarilo sa ale moje rozhodnutie to aj tak nezmení, som už rozhodnutá, že tam chcem ísť len som bola zvedavá. Ďakujem za reakciu
Ďakujem za radu, skúsila som ešte priamo stránku katedry a podarilo sa, našla som to