Ahojte.Chcela by som sa Vás opýtať,že rada by som študovala cudzie jazyky..teda konkrétne by som chcela študovať medzinárodné vzťahy.Tie sa však u nás môžu študovať len v BB a potom v Skalici na súkromnej škole.Viem,že mnohí z Vás budú vravieť,že súkromná
to stym škaredym jazykom.... za to by som instatne fackala ludí na počkanie...povedz mi dovod škaredosti? ... hovoril nim hitler and shits...a najlepšie je že napr. taka holandčina ktora sa ani vyslovit ani neda pride ludom zaujimava...
takto ohladom jazykov by som na to išla tak, že čo si sa učila na SS... lebo ak nie franinu tak to mi pride moc ťažké na vš... a nemčina tiež...aspon zaklady mať...
osobne by som volila na zaklade obtiažnosti ruštinu ...z prozaického dôvodu, sama chcem ísť študovať ruštinu, pričom soms a ju nikdaj neučila
@lawey áno, lebo po nemecky predsa vravel aj Mussolini, Jack Rozparovač, Dracula, Betka Bátorovie, celá Ál khájda a mnohí ďalší proste preto je škaredá!
keď som bola minulý rok na DOD v BB, tak sa jedna baba pýtala na druhý jazyk na prijímačkách, učila sa ruštinu a tá v ponuke nie je...on jej povedal, že to nevadí, že je to "iba" 5 otázok, takže keď sa naučíš na prvý jazyk a na tie zvyšné témy, tak ťa zobrať môžu...keď to chceš študovať, tak preto treba aj niečo spraviť
@pusinka1999 pocula som od kamaratky ktorej tam sli viaceri spoluziaci zo strednej. A nemam dovod tomu neverit to uz fakt radsej paneuropska, to je apson v podvedomi ludi
a v BA su na eube, ale tam sa robia tiez prijmacky z cudzieho jazyka, teda dokonca z dvoch, no nie su tazke a existuju doucka a blablabla....ale nechapem ako mozes chciet ist studovat jazyky ked sa z nich bojis robit prijmacky. btw: medzinarodne vztahy nie su ani zdaleka len o jazykoch
@lenuli na paneuropskej sa medzinarodne vztahy nedajú študovať..nwm o tom teda takže len táto mi ostavá.A o EUBE som počula,ale tam je matika a tu nechcem absolútne vidieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
takto ohladom jazykov by som na to išla tak, že čo si sa učila na SS... lebo ak nie franinu tak to mi pride moc ťažké na vš... a nemčina tiež...aspon zaklady mať...
osobne by som volila na zaklade obtiažnosti ruštinu ...z prozaického dôvodu, sama chcem ísť študovať ruštinu, pričom soms a ju nikdaj neučila
a v BA su na eube, ale tam sa robia tiez prijmacky z cudzieho jazyka, teda dokonca z dvoch, no nie su tazke a existuju doucka a blablabla....ale nechapem ako mozes chciet ist studovat jazyky ked sa z nich bojis robit prijmacky. btw: medzinarodne vztahy nie su ani zdaleka len o jazykoch