ahojte, potrebovala by som radu....studujem na vysokej skole odbor osetrovatelstvo...ale velmi by som chcela studovat medicinu..len neviem ci na to mam, kedze som nechodila na gymnazium a na strednej skole sme mali "trapnu" chemiu a fyziku... pocas matu
je to náročné. u nás maturovali dievčatá z chémie a bioly a myslím, že nik sa tak veľa neučil, ako ony...
ale čo sa týka tej VŠ, základ je spraviť prijímačky a byť pripravená na kopu kopu učenia. a inak, dôležité je nie to, koľko vieš, ale ako tej chémii rozumieš...
chémiu pretrpíš iba pri príprave na prijímačky, na medine jej až tak veľa nie je( tuším len 2 semestre) , medina je skôr o biole a schopnosti sedieť na zadku a drtiť sa..
A nechcem ti kaziť ilúzie ale aj gymnazisti majú na medine problém, tak potom neviem .. Mám na medine veľa kamošiek, aj ja sa tam chystám a podľa toho čo hovorili, sú tam samé gymnazistky a aj tak sú šťasté keď dajú skúšku na 2-krát.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale čo sa týka tej VŠ, základ je spraviť prijímačky a byť pripravená na kopu kopu učenia. a inak, dôležité je nie to, koľko vieš, ale ako tej chémii rozumieš...
A nechcem ti kaziť ilúzie ale aj gymnazisti majú na medine problém, tak potom neviem .. Mám na medine veľa kamošiek, aj ja sa tam chystám a podľa toho čo hovorili, sú tam samé gymnazistky a aj tak sú šťasté keď dajú skúšku na 2-krát.