chcem sa spýtať či niekto študuje na SPU na FEM-ke a či je to velmi náročné...chcem tam ísť, ale s matematikou som na nízkej úrovni a bojím sa že to nebudem zvládať...???
Kamarátka tam študuje ekonomiku podniku a má dosť problém s matematikou ale myslím, že s nejakým dobrým doučkom by to nemal byť problém . Len možem ti z vlastnej skúsenosti povedať, že bohužial každá ekonomická škola je viac menej o počítaní takže tak...
hmm to je pravda že o počítaní ale tak ekonomické príklady mi nerobili taký problém len tá matika....no ja už som teraz na výške prváčka ale chcem odísť, lebo študujem nemčinu a to je maximálne ťažké ....
Tá matika na výške není zas až tak nezvládnuteľná, problém by si mala ak by si chcela študovať priamo matematiku, ale tá ekonomická matematika je ťažká na prijímačkách, tú matiku čo sa tam budeš učiť zvládneš aj s trojkami na strednej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
problem vyrieseny