Dobrý den, chcela by som sa spýtať, či niekto študuje na VŠMU- odbor dramaturgia a scenaristika. Ako sa tam študuje, o čo pri štúdiu ide a boli prijímačky tažke? Aké su tam podmienky na študium?
nechcem ťa deptať, ale viackrát mi bolo od ľudí čo na VŠMU študujú povedané, že sa tam "bežný smrteľník" nedostane len tak...i keď stále väčšie šance ako na réžiu
tak držím palce, snaž sa, buď fakt dobrá (a kým pôjdeš na maturu, rozhodni sa radšej pre inú školu)
ou, tak nerada od niečoho odhováram ľudí, ale...ja neviem, na bratislavskú VŠMU som chcela ísť v 14stich, ale postupom času som si uvedomila, že ee
ale napr. (len teraz so si nie istá, či to nebolo do BB či kde to je..) ja keď som pozerala tú šancu, tak sa tam hlásilo 30 ľudí a brali 10 (na scenáristiku..) a nakoniec som sa dostala na psychológiu, kde z 1030 ľudí zobrali 80
ale ak tak, tak musíš makať a mať práce a musíš byť dobrá no...
@nixxina tak ja sa nehádam, ja len čo som počula z vlastnej skúsenosti - alebo, ževraj na réžiu minule brali troch podľa pravidla "dvaja po známosti a tretí bude chlap"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
tak držím palce, snaž sa, buď fakt dobrá (a kým pôjdeš na maturu, rozhodni sa radšej pre inú školu)
ou, tak nerada od niečoho odhováram ľudí, ale...ja neviem, na bratislavskú VŠMU som chcela ísť v 14stich, ale postupom času som si uvedomila, že ee
ale napr. (len teraz so si nie istá, či to nebolo do BB či kde to je..) ja keď som pozerala tú šancu, tak sa tam hlásilo 30 ľudí a brali 10 (na scenáristiku..) a nakoniec som sa dostala na psychológiu, kde z 1030 ľudí zobrali 80
ale ak tak, tak musíš makať a mať práce a musíš byť dobrá no...
poznam dvoch ludi co tam chodia a su bezni smrtelnici,
netreba viac ako talent
pokial niekto nema dost talentu proste smola