Chcela by som sa spýtať pospolitosti, ktorá s tým možno má nejaké skúsenosti, či sa existuje nejaký odbor na VŠ, ktorý by bol zameraný na štúdiu slovenského jazyka a literatúry aj v inej sfére ako pedagogickej.
jasné, že hej. Je to samostatný odbor. Pokiaľ viem, tak sa dá študovať na UK, UCM, UKF v Prešove aj v Košiciach na UPJŠ. alebo potom aj v Brne na Masarykovej.
@trtken a to na filozofickej fakulte najskôr, však? Maturujem až o rok, preto som neskúsená, vo vzdelávacích inštitúciách stredoškolskej forme štúdia hlásia zväčša osvetu len vrámci dodržiavania pravidiel typu: treba sa prezúvať, ináč pôjdete do pekla, takže si musím pomôcť sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ďakujem
jj na filozofickej f. a príjimačky sa nerobia tuším nikde.
vedecky znamena, ze je specializovany na jazyk a literaturu a nemame pedagogicke predmety ani ucit nemozeme bez DPS
myslim, ze teraz sa u nas robi nejaky trapny test na prijimackach, ja ked som isiel, tak sa este bralo bez