@strix neviem kam by si chcela ísť študovať sociálnu prácu, no narovinu Ti poviem, že som sa ešte nestretla s človekom, ktorý by mal na to kladný názor. Pretože to patrí k najľahším výškam a ľudia si ju zvyknú robiť len preto, aby si mohli napísať pred meno titul a nie preto, že ich to baví.
@strix nechcem Ťa odradiť, no poviem Ti na rovinu, že som ešte nepočula na sociálnu prácu kladný názor. Môžu za to veľké masy ľudí, ktorý tú školu vyštudujú len preto, aby si mohli pred meno napísať titul a nie preto, že ich to zaujíma a chcú v tej oblasti pokračovať aj v zamestnaní... Patrí medzi najjednoduchšie
@motyylia a ty chodíš na výšku? môžem sa spýtať na aký odbor? lebo som v štádiu rozhodovania. Jednu prihlášku chcem na učiteľstvo slovenčiny a ruštiny a druhú ešte newm. ale rozmýšlala som nad touto sociálnou prácou
@strix áňo, študírujem psychológiu. Pfu, tak to je trochu rozdiel, teda úplný rozdiel v úrovni učiteľstva slovenčiny a ruštiny vz sociálna práca. Keď si taká šikuľka že máš šancu na to učiteľstvo, vrelo odporúčam, prehodnoť ešte tú myšlienku so sociálnou prácou...
@strix poistku by som si v zivote nedal..naco je dobre chodit na vysku kde si nechcela, a len si si to "poistila", keby ta nezobrali tam kde chces..ved to je uplna strata casu robit nieco co nechces..
@strix mne veľmi, tiež mi bola psychológia snom... Čiže aj keď to nie je nahľahšie sa povzbudzujem tým, že je to všetko hrozne zaujímavé (; budem Ti držať palec aby Ti to vyšlo ((; a nechceš skúsiť aj klasické štúdium slovenčiny? Tam sa ňou budete isto viac zaoberať ako na učiteľstve, či? Btw tak ma napadá, že akurát dnes som mala menšiu skúšku zo slovenčiny (;
@trdelniiiq musím s tebov súhlasiť, máš úplnu pravdu. Nie som taká, že by som skákala z okna kôly tomu, že ma nezoberú. Ja by som proste chcela tú slovinu ale bojím sa že ma nezoberú
@motyylia chcela som študovať slovinu ako neučiteľský program v Ružomberku, ale od môjho mesta je Ružomberok dosť ďaleko a poviem ti to takto...strašne som chcela ísť do Ružomberka ale mám chorého ocina a preto nechcem odísť tak ďaleko tak som si to premyslela a zistila som že NR a BB je asi najviac tu v okolí, no ale tam som to nenašla...
každé skúškové si búcham hlavu o stenu, že som nešla študovať sociálnu prácu.... dúfam, že si pochopila čo som tým chcela povedať, ak nie tak určite choď študovať sociálnu prácu
poviem ti to veľmi jednoducho .... je to jedná s najľahších škôl a štúdium danej problematiky sa vôbec nevyplatí nakoľko sa stým človek horko ťažko uplatní...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
???