Rada by som sa stala študentkou tejto univerzity, a mojím snom je žurnalistika. Potrebujem však vedieť, či nie je problém s jazykom. Tým myslím, či sa práce odovzdávajú výlučne v českom jazyku, alebo je pre zahraničných študentov možnosť písania v materin
V závislosti od oboru. Ja som bol napr. na estetike a niekedy začiatkom druhého semestra nám vedúci katedry napísal mail, v ktorom upozornil Slovač, že od druhého ročníka máme písať po česky.
osobne, všetkých čo poznám a študujú na masarykovej, odovzdávajú práce v materinskom jazyku. síce je pravda, že ani jeden z nich neštuduje práve žurnalistiku...
zurnalistika v cechach je podla mna vysoky zavazok. musis si uvedomit, ze to nie je len o tom dostat sa tam, ake tam potom aj zvladnut studia. je to ceska skola, takze je prirodzene ze raz budu ocakavat, ze zacnes pracovat v cestine. to nie je ako matika, ze vsade rovnaka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
V závislosti od oboru. Ja som bol napr. na estetike a niekedy začiatkom druhého semestra nám vedúci katedry napísal mail, v ktorom upozornil Slovač, že od druhého ročníka máme písať po česky.
@adelis
Za dôveryhodnú považuj len informáciu od človeka, ktorý tam študuje žurnalistiku : )
Jasné, ale nikoho takého nepoznám, tak preto sa pýtam tu. Možno mi niekto konečne odpovie