Mam taky problem, ze chcem ist na vysku ale uz som zamestnany a chcel by som studovat dennou formou.Niekde som cital ze sa to da aj nie. Ja pracujem len cez vikend a cely tyzden mam volny. Ak niekto vie ci mozem denne alebo musim externe nech napise. Dik
neviem o tom, že by si v danej situácií musel nutne externe...nie je to skôr otázka toho, či by si vôbec popri práci stíhal školu? mimochodom, tú prácu nemáš len ako brigádu alebo niečo také?
tak potom nie je nad čím uvažovať počas zápočtov, skúšiek a písaní záverečných prác sa možno zapotíš trošku i cez ten víkend, ale je to najmä o tom ako si zadelíš čas...( a niekedy i tom akú školu si vyberieš čo poznám školy, tak už v piatok nebýva vyučovanie, takže asi tak
@davids5 : Študovať denne popri práci môžeš, záleží už len na tebe, či to budeš stíhať.
Ja som tak doteraz študovala a keďže od budúceho roka priberám ďalší odbor, tak budem v tom štýle pokračovať. Takisto mám kamošov, ktorí popri dennom štúdiu robia full-time aj na part-time.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» korzar.sme.sk/c/5546915/stude...
Ja som tak doteraz študovala a keďže od budúceho roka priberám ďalší odbor, tak budem v tom štýle pokračovať. Takisto mám kamošov, ktorí popri dennom štúdiu robia full-time aj na part-time.