minimalne to ma vyuzitie v tvojom zivote, ked mas na mysli, ci sa tym vies uzivit, je to o tom ci sa vies predat...ale to je vsetko take komplikovane... je to stale neprebadana oblast...kazda doba pride s niecim novym prevratnym...jasne, nejake zaklady si vies ceknut aj na nete, ale veci na urovni Zlatosa a Chudeho a vyssie su uz zlozitejsie a myslim, ze tam uz by bolo na mieste, aby sa tomu venoval clovek doktor ako svojej nadstavbe.
A na akej skole?
Ako druho-/tretostupnove studium nadvazujuce na lekarstvo, biologiu, chemiu alebo hygienu ano (len sa ti budu vsetci ostatni na fakulte smiat), ak samo osebe zdrava vyziva bez dostatocneho prirodovedneho zakladu..tak sa ti budu smiat aj mimo fakulty.
A vobec, zaraza ma, ze sa na to pytas. Vyzivove poradenstvo sa robi bud formou pyramidovych spolocnosti zamestnavajucich stredoskolakov, alebo formou dietologickych ambulancii (kde pracuju ale zdravotnici), alebo hocikto hocikde na nete tliacha o tom, ze ryza zabija.
Ked sa chces tomu seriozne venovat tak treba nejake odbornejsie vzdelani., Potom tu mame plno vselijakych pseudo wannabe odbornikov ktori zozrali mudrost sveta a pytaju neskutocne prachy za bullshity. Dalej musis vela studovat vo volnom case a tym nemyslim omacky na slovenskych "mudrych weboch", ale poriadne zahranicne sudie. A btw ked ta da posledna veta nebavi, tak sa na to rovno vyser.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ako druho-/tretostupnove studium nadvazujuce na lekarstvo, biologiu, chemiu alebo hygienu ano (len sa ti budu vsetci ostatni na fakulte smiat), ak samo osebe zdrava vyziva bez dostatocneho prirodovedneho zakladu..tak sa ti budu smiat aj mimo fakulty.
A vobec, zaraza ma, ze sa na to pytas. Vyzivove poradenstvo sa robi bud formou pyramidovych spolocnosti zamestnavajucich stredoskolakov, alebo formou dietologickych ambulancii (kde pracuju ale zdravotnici), alebo hocikto hocikde na nete tliacha o tom, ze ryza zabija.