Ja veľmi nechápem tieto otázky, v tomto prípade hlasovanie. Keby to bolo aspoň to isté, len napríklad, výber medzi viacerými školami, že ktorá je lepšia. Toto je také, jak keby sme my mali za teba rozhodnúť čo chceš robiť.
@likjul tak asi zo zúfalosti ze sa neviem rozhodnúť lebo by ma bavili asi obe profesie tak sa chcem poradiť čo je podľa iných ludi zaujímavejšie, pestrejšie alebo lepšie a podobne
@obrvonjottr okej, hrozne neznášam, keď niekto zhadzuje učiteľov, bez nich by si bol stále hovno, a mohol by si tak akurát snívať o informatike. To, že pedagogika je u nás braná ako niečo podradné, alebo ako "McDonald" je chyba, a tí naozaj dobrí učitelia, ktorých to učenie baví a nešli študovať len aby niečo vyštudovali, sú stále žiadaní.
@feelagain
u nás je pedagogika braná ako čosi podradné, pretože je ten samotný vš odbor úplne podradný a tým pádom aj učiteľov máme mizerných, česť výnimkám. Mám kamoša, ktorý učí na základnej škole a je v tom naozaj dobrý, ale on neštudoval pedagogiku. Za celú základnú a strednú školu som nestretol žiadneho kvalitného učiteľa a všetko som sa aj tak musel učiť ja sám. Výsledok je taký, že napr. v matike som úplne biedny a medzery mám aj v základoch, takže teraz to musím všetko pracne dobiehať. Dnešné decká to majú jednoduchšie aspoň v tom, že na internete je pokkt výukových materiálov, youtube tutoriály, khan academy a podobne. Za mojich čias akurát tak jedna učebnica + zbierka úloh + biedny výklad na hodine, z ktoreho som skoro nič nepochopil, takže postupy výpočtu som si mohol cucať z prstu lebo vysvetlené to nebolo ani v učebnici.
Všetko čo som dosiahol som dosiahol iba vďaka vlastným silám, nie vďaka učiteľom, ale napriek nim. Sorry, ale oni neboli schopní nielen učiť, ale ani motivovať.
Jaj bože tieto reči ako všetci učitelia sú zlí a nikdy v živote som nestretol dobrého učiteľa .. tak asi ste boli na zlých školách alebo ja fakt neviem, tvrdiť že za celý život za ktorý sa pri tebe vystrieda minimálne 20-30 učiteľov žiadny z nich nemal rád svoju prácu a nebol v tomto dobrý je podľa mňa nafukovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
u nás je pedagogika braná ako čosi podradné, pretože je ten samotný vš odbor úplne podradný a tým pádom aj učiteľov máme mizerných, česť výnimkám. Mám kamoša, ktorý učí na základnej škole a je v tom naozaj dobrý, ale on neštudoval pedagogiku. Za celú základnú a strednú školu som nestretol žiadneho kvalitného učiteľa a všetko som sa aj tak musel učiť ja sám. Výsledok je taký, že napr. v matike som úplne biedny a medzery mám aj v základoch, takže teraz to musím všetko pracne dobiehať. Dnešné decká to majú jednoduchšie aspoň v tom, že na internete je pokkt výukových materiálov, youtube tutoriály, khan academy a podobne. Za mojich čias akurát tak jedna učebnica + zbierka úloh + biedny výklad na hodine, z ktoreho som skoro nič nepochopil, takže postupy výpočtu som si mohol cucať z prstu lebo vysvetlené to nebolo ani v učebnici.
Všetko čo som dosiahol som dosiahol iba vďaka vlastným silám, nie vďaka učiteľom, ale napriek nim. Sorry, ale oni neboli schopní nielen učiť, ale ani motivovať.