Študuje niekto/chce ísť niekto šudovať učiteľstvo slovenského jazyka a literatúry?
Ahojte, chcela by som sa spítať či tu niekto študuje učiteľstvo slovenského jazyka. Ak hej tak akú má aprobaciu, či mal problémy na skúškach a čo všetko sa tam učí, resp. či je slovenčina na vysokej škole veľmi náročná. Ak je tu niekto taký čo by chcel ís
ja síce nemám učiteľstvo slovenčinu, ale mám slovenčinu vedecký smer a tiež by som nepovedala, že je to taká tragédia, ako tu povedali niektoré dievčatá. Samozrejme, ešte v kombinácii s nejakým predmetom to určite môže byť o dosť náročnejšie, ale žeby to bola taká katastrofa, tomu neverím. Ja mám svoje štúdium a svoj odbor rada, hoci som už viackrát kvôli nemu a nervom skoro prišla o rozum
A ako vraví @titusik , mnoho záleží od profákov, ale aj od tvojej schopnosti nesedieť si na ušiach, snažiť sa chápať, od rýchlosti učenia atď. A od všeobecného vzťahu k slovenčine. Mal by byť samozrejme čo najsilnejší
Ja študujem učiteľstvo slovenského jazyka a literatúry, v kombinácii ešte s históriou. Dá sa povedať, že aprobácia je z tých ťažších, priprav sa na to, že na slovenčine budeš čítať veľa kníh a čo sa týka skúšok, je to individuálne, každý skúšajúci je iný a má iné požiadavky...ak sa budeš snažiť, dá sa to zvládnuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Tak vás prosím, nedávajte k tomu blbé komentáre všetci máme právo sa mýliť ale podstatné je opraviť sa!
@purenarcissism mala som ťa poslúchnuť....
@meredithgrey ja ti tiež rada pošlem nejaké aj zoznam toho, čo musím vedieť na jednu skúšku
A ako vraví @titusik , mnoho záleží od profákov, ale aj od tvojej schopnosti nesedieť si na ušiach, snažiť sa chápať, od rýchlosti učenia atď. A od všeobecného vzťahu k slovenčine. Mal by byť samozrejme čo najsilnejší