@anett2 lebo som tam síce chcela ísť no ked som zistila že 98% absolventov skončí v lekárňach prešlo ma to predavačku robiť nechcem, chcem robiť vo vývoji alebo vo farmaceutickej firme, a to mám šancu len ked pojdem študovať originál chcemickú školu .... čo mi aj dosť vyhovuje lebo chémiu mám rada
@kokosovyorech ale to nerobis predavačku,z farmacii mozes robit aj vo farmaceutickom priemysle...podla mna,skor do faf priemyslu vezmu toho,kto ma farmaciu vystudovanu,ako obycajnu chemicku skolu...
@kokosovyorech vysvetli mi tu logiku,ako mozu vziat niekoho za medicinskeho reprezentanta,ked nema farmaciu!kukni sa aj na profesia.sk a tam mas napisane,ze ak chces robit reprezentanta,alebo vo farm.firme musis mat farmaciu vystudovanu,to je jedna z podmienok,tak neviem kto sa mýli. ked si obycajny chemik,to nic nie je.napr.na takej chemiskej skole na stu chemii vela nie je,skor matiky.
@anettt2 je pravda, že z Brna veľká časť končí iba v lekárni, no ak ti to stačí je to fajn, ak chceš výskum, skôr by som skúsil Hradec, dokonca tam berú aj bez prijímačok do 1,1 tuším tento rok
a čo sa týka BA a Brna tak Brno má najľahšiu farmáciu, najťažšie sú v BA (čo je podľa mňa najkvalitnejšia farmácia aj spomedzi Čiech) a v Hradci a pokiaľ čo viem aj v Košiciach je latka dosť vysoko, rozdiel medzi týmito školami je hlavne v tom, že Brno nemá matematiku zatiaľ čo v KE, BA a v Hradci je jej dosť, je to tam aj o prístupe a pod., čo sa týka príjimačok tak BA vydáva testovnice a nejaké testovnice má aj Hradec a Košice, v Brne testovnice nie sú
@anett2 v prahe je Vysoká Chemicko-technická odbor synteza a vyroba lieciv, a z tej školy berú farmacruticke firmy studentov, profesia sk a realita je nieco iné poznám zopar ludi čo študovali tam, aj ked je tam matika, fyzika chemia donekonečna ... a teraz makaju za 120000 kč mesačne a farmaceuti z brna sedia 8 hodin denne v malej lekarni,v nejakom zapadakove ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a čo sa týka BA a Brna tak Brno má najľahšiu farmáciu, najťažšie sú v BA (čo je podľa mňa najkvalitnejšia farmácia aj spomedzi Čiech) a v Hradci a pokiaľ čo viem aj v Košiciach je latka dosť vysoko, rozdiel medzi týmito školami je hlavne v tom, že Brno nemá matematiku zatiaľ čo v KE, BA a v Hradci je jej dosť, je to tam aj o prístupe a pod., čo sa týka príjimačok tak BA vydáva testovnice a nejaké testovnice má aj Hradec a Košice, v Brne testovnice nie sú