na tieto 2 som si dávala prihlášky .. ale určite tam je chémia, matika, fyzika, ale presné predmety sa dajú nájsť, len treba preklikať stránku ich školy
ja som na medicinskej chemii...biotechnologia je o nieco lahsia....nosnymi predmetmi su fyzika, matika a chemia...najviac sa kladie doraz na vypocty a fyziku, ako predmet...chemia sa celkom da, a na matiku musis mat aspon scasti bunky....
z hladiska uplatnenia...medicinska chemia si myslim, ze ma sirsie uplatnenie...len to, ze to je viac technicky zamerane...prve 2 roky su to viacmemej chemicke materialy
jasne...ak sa to berie z technickeho hladiska, tak nikoho nezaujima, ze sa zameriavas na medicinsku chemiu...napr. matiku mame ovela tazsiu, ako na farmacetickej, na labakoch z fyziky mame povacsinou elektrinu, na anorganickej technologii bilancie polymerov...a ostatne predmety su zamerane viac menej vseobecne...ale inak chemia na tejto skole je asi najlepsie zvladnutelny predmet, lebo sa nanu nozes pozriet trocha aj z biologickeho hladiska....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.birdz.sk/forum/uk-alebo-...
» www.birdz.sk/diskusie/je-tu-...
» www.birdz.sk/forum/stu-ba/86...
viac som nenasla,bohuzial...
matika, fyzika, anorganika, organika, fyzikála a analytika sú chemické materiály?