Študuje tu niekto Filmovu a dramaticku scenaristiku?
V podstate som na internete a aniv novej knižke VS nenašla nič podstatné k prímacim skúškam. Preto hľadam niekoho kto to študuje,aby mi vedel čo to povedať. Chcela by som pokúšať šťastie a podať si tu prihlášku, teda na tento odbor. Absolutne, ale absolu
Podl mojho kamosa co tam studuje kameramana tak normalne talentovky ale uz si nepametam nieco tusim vravel ze ti pustia fillm a mas opisovat co vidis okom dramaturga scén atd len nwm ci to nebolo pri rezii nahododv
viem že na stránke VŠMU som to hľadala, ale teraz to neviem nájsť
matne si spomínam, že robia sa nejaké talentovky a potom testy, aký máš prehľad o filmoch, vytiahneš si jednu otázku a potom píšeš o tom čo vieš a myslím, že aj nejaký pohovor tam bol
ale nie som si na 100% istá
a na každej stránke školy musia byť požiadavky na prijímacie skúšky tak hľadaj viacej ak to vážne chceš
@niklinka vlani som si tam chcela dat tiez prihlasku.. az som to nestihla pisala som si s chalanom, ktory to studuje. Teraz by mal byt druhák, alebo už tretiak. Písal mi niečo v tom zmysle, že musíš poslať nejaké svoje domáce práce ktoré sú povinné a potom aj tam na talentovkach budes pisat nejaky sloh, alebo nieco take. Potom by ti mali pustit film, (asi slovensky nejaky stary) a mas k nemu napisat recenziu. Viac si nepamatam, ale ak chces, dam ti na neho kontakt. Je mily, urcite ti poradi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A vsmu je rodinkarstvo skurv**ne
matne si spomínam, že robia sa nejaké talentovky a potom testy, aký máš prehľad o filmoch, vytiahneš si jednu otázku a potom píšeš o tom čo vieš a myslím, že aj nejaký pohovor tam bol
ale nie som si na 100% istá
a na každej stránke školy musia byť požiadavky na prijímacie skúšky tak hľadaj viacej ak to vážne chceš
@bonita bolo, len že požiadavky budu zaslane po doručeni prihlasky, ale ja som sa chcela vopred pripraviť
Ja študujem.
Musíš vedieť:
-myslieť
-rozprávať príbehy
a najmä:
-myslieť pri rozprávaní príbehov.