ahoj, mám tam sesternicu, môžem jej napísať ak máš aj viac otázok tak napíš TS-ku. Koľko to stojí to neviem, ale prípravné kurzy sú všeobecne zle hodnotené a aj tak si to musíš odmakať sama. Ona chodila súkromne a učila sa strašne veľa. Ale vlastne to sa budeš aj keby chodíš na kurzy takže to je vlastne jedno.
ja tam studujem a neplatim nic, len za knihy.. no ak ked nie si z bratislavy tak samozrejme za intrak atd.. podla mna ti nestacia pripravne kurzy, proste do bratislavy sa musis nabiflit tie otazky. kurzy ti mozu pomoct pochopit chemiu a biologiu, ale myslim si ze bez toho aby si sa naucila otazky sa tam nemas sancu dostat.. ja som nechodila na ziadne kurzy, maturovala som z bioly a chemie a len som sa ucila tie otazky.. do BA som sa dostala bez problemov a do martina som to isla len skusit, vobec som sa na to nepripravovala a len tak tak ma prijali.. ale opacne by som to urcite nespravila..
Kurzy sa ti neoplatia, recept na prijatie na medicínu je jednoduchý - požičať si 3 časti gymnaziálnej chémie, 6 častí gymnaziálnych biológií, poriadne ich preštudovať - takže Martin by bol z krku, do Ba sa nauč ako už bolo spomínané podklady, ale ak sa najprv naučíš tie gymnazialne chemie a biologie, podklady zmákneš za 2 týždne a prijimačky urobíš, lebo tomu budeš aj rozumieť. Tým, že sa budeš rovno učiť podklady čas neušetríš, lebo to budeš stále zabúdať a vracať sa k tomu. Ešte jedna vec, čím lepšie sa nadrvíš chémiu teraz, tým ľahšie budeš mať v prváku, lebo tá lekárska chémia je veľmi podobná tej stredoškolskej. Dúfam že som pomohol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme