Tento rok som začala chodiť na gitaru a keďže to zahŕňa aj hudobnú teóriu a minulú hodinu chýbal náš učiteľ a zastupoval ho nejaký iný a tak som ničomu nepochopila. Preberali sme opakovacie znamienko (tomu som pochopila) no ďalej sme preberali stupnicu. A
tie kurhy si vôbec nepamätám, okrem toho ako som si niečo kreslil do zošita ale bola to nejaká vec s tóninami, skrátka aby človek vedel čo tam pasne a čo ne, teda aspoň ja som si to tak vyvodil teóriu som nikdy dobre neovládal a vďaka bohu nešiel som to študovať ďalej
neviem presne ako to je na gitare, ale na klavíri su durové aj molové stupnice rozdelené na stupnice s krížikmi a béčkami. Tu je to celkom prehľadne napísané: » sk.wikipedia.org/wiki/Durov%C3%A...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.warmup.szm.com/noty.html...
a k stupniciam nemám čo povedať
Tiež som prvý rok na gitare.. a Vďaka že nechodím na teorku..
Teda ak som dobre pochopila a neučí ťa ju tvoj učitel gitary
» sk.wikipedia.org/wiki/Molov%C3%A...
A už si sa učila jednotlivé tóny a sled tónov v stupnici?
tu máš molové stupnice
» www.gitarista.sk/hodiny-gitary/m...
a tu durové
» sk.wikipedia.org/wiki/Durov%C3%A...
neviem čo presne potrebuješ
skús
Nepohla by som sa , kebyže sa nedohodnem s učitelom , že má bude teorku učiť on Takže nechodím na teórku .. ale teóriu sa učím ..
A za toto som fakt vďačná