vie mi niekto vysvetlit teoriu stupnic na gitare ..... konkretne to myslim takto : viem stupnice zahrat ale nechapem co to znamena hrat v nich len ich viem z hora dole a z dola hore vybrnkat ale chcel by som v nich vediet hrat
@nathalicatko tieto vydea som uz skusal pozerat ale neda sa to pretoze to je moc nudne a nemam rad toho dedka ale ja viem hrat na gitaru technicky som dobry len sa chcem vediet naucit improvizovat a jamovat
zlatko...ten dedko je geniálny gitarista a nebojím sa povedať, že aj ty by si sa mal od neho čo naučiť....
ver mi, aj ja mám techniku dobrú...po rokoch jednoznačne...ale stále je čo zlepšovať...
a ak ide o improvizáciu, bohužiaľ, budeš musieť dopozerať tieto nudné videá, lebo ti tam pomerne jednoducho vysvetľuje teóriu, ktorú k tomu potrebuješ...
nauc sa nejaku jednu pentatoniku vo vsetkych polohach. musi sa ti to dostat pod kozu . potom si pusti nejaky jamtrack v tej tonine a skus jamovat , ale len vramci pentatoniky na zaciatok .... sam uvidis ako si na tom...
@bukekela len skusaj musis sa do toho dostat. hlavne musis presne vediet co ktore tony do tej stupnice patria, a ktore nie. v tomto nemozes vahat . Potom uz len hrat co ti prebehne myslou ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
každopádne stupnice som musel vedieť aj ja ale žeby som to nejak využil....
odporúčam ti, ak si samouk pozrieť všetky tieto videá zaradom...
zlatko...ten dedko je geniálny gitarista a nebojím sa povedať, že aj ty by si sa mal od neho čo naučiť....
ver mi, aj ja mám techniku dobrú...po rokoch jednoznačne...ale stále je čo zlepšovať...
a ak ide o improvizáciu, bohužiaľ, budeš musieť dopozerať tieto nudné videá, lebo ti tam pomerne jednoducho vysvetľuje teóriu, ktorú k tomu potrebuješ...
nezabudaj , improvizacia vobec nie je lahka vec
@rokiss no tak zalezi na akej urovni ...