ja som chcela výlet...ale demokratické hlasovanie v triede rozhodlo...podľa mňa sú to úplne zbytočne vyhodené peniaze, čas a nervy...bola síce veľmi pekná, ale všetko je to aj tak len pretvárka...každý sa tvári nenormálne dôležite...a keď ešte máte triednu, čo do všetkého strká nos a dospelákov nenechá robiť si, čo chcú...
@helliumka tie reči sú fakt od veci...ja som nechcela ísť, ale neexistuje, že by čo i len jeden nešiel...
u nás sme nemali zlé vzťahy,ale mne je úplne ukradnuté, či ich ešte uvidím alebo nie...mám tam zopár fakt dobrých priateľov, zopár kamošov, no tých predsa nestratím...a to ,,peklo,, za tú stužkovú fakt nestálo...keď sme sa hádali o úplných blbostiach, pekne sme sa vyfarbili
@bluepanter lebo nevidim tomu celemu absolutne zmysel. bola som uz na dvoch stuzkovych a cele mi to pride umele a trapne. kto povedal ze budem "cucat" doma?
nie, pretoze by to znamenalo, ze som prepadol ... ale inak urcite ano, bolo perfektne. Sice pri pripravach boli nejake nezhody, ale samotna stuzkova pekne zdruzila nasu triedu a upevnila kolektiv... skoda, ze len na mesiac :/ nervozita mozno bola u ludi, ktori cakali samu dokonalost, no ostatni si to poriadne uzivali a zabavali sa... ak ti mam poradit, urcite sa nato nevykasli
Boli sme mizerný kolektív, stálo to more peňazí a času a prešli sme vďaka tomu nespočetným množstvom hádok, ale v konečnom dôsledku dopadol ten večer dosť dobre - ak by som si mala druhýkrát vybrať či chcem ísť, tak poviem áno.
ja sa strasne tesim ...uz len kvoli tym satam...no a my si vsetko vybavujeme sami lebo triedna je-no take motovidlo...no a okrem oznamiek sme sa na vsetkom dohodli...lenze v triede mame iba jedneho chalana takze bude asi nuda...som zvedava s kym budem tancovat....
stužkova ...no to bol len pohĽad ..taky až do žaludka poznate to že ?
dozvuky ....1. bozk
ozveny sme sa premilovali , aj ked len jedna noc ale sakra stala za to
with my classteacher
stužkova bola peka...ale uz jak tam vyssie niekto pisal , kazde hovno sa tam tvarilo strasne dolezito a to mi vadilo,inac pohoda ...ale zase vylet , 7 noci preč od všetkeho a classteacher tam ...to by nebolo zle
ja som síce stužkovú nemal a neviem ti teda povedať, že či by som šiel znova, ale viem ti povedať, že mrzelo by ma, keby som nešiel. Proste aj keby to bola katastrofa, tak bol by to zážitok a skúsenosť
ja tam tiež nechcem ísť veď to je úplne zbytočné a podla mňa aj dosť trápne...ja by som najradšej si prenajala nejaký bar a finnito..aj by sme ušetrili a nemusela by som tam šmatlať v štekloch
celkom určite by som na ňu znova šla, aj keby mala znova taká istá. aj 3.krát!! áno, boli síce hádky, boli nervy, bol stres, ale všetko to stálo za to. bolo nás v triede v prvom ročníku 36, ale počet sa zužoval a ostali sme 18.sti. Nie všetci sme však boli z rovnakých pomerov, preto sa urobili dve skupinky. nakoniec sme ostali na stužkovú len 11.sti. Tí ostatní si síce prišli po stužku, ale myslím, že hneď ako videli, ako krásne sme to tam vyzdobili a aké pekné slová v príhovoroch padli, keď videli, že sme sa cítili ako princezná v tých róbach a účesoch, keď videli chalanov, ako im pristanú obleky, určite hneď oľutovali, že si s nami neužili tú krásnu dlhú noc, ktorá trvala v niektorých prípadoch až do 7.dmej rána. Rodičia sa zblížili, potykali si dokonca aj spolužiaci s rodičmi ostatných, popili sme, potancovali, mali sme program, na ktorý sme sa po dlhej drine napokon aj tešili a stále keď dám hlavu ,,nad horizont,, svojich možností vidím na poličke pestrý obal z DVD, ktorý mi pripomína ten skvelý deň. Kľudne by som šla aj hneď teraz.
@lubobs zatial ano, ale par spoluziakov sa vyjadrilo, ze by tiez najradsej nesli. asi sa vsak boja reci od ostatnych ja som s takymi nikdy problem nemala...
isiel v pohode...na chatu namiesto toho? ajtak boli dozvuky..niekde do zahranicia? nemam rad more...a hadky, stres?? ziadne neboli..alebo aspon ja som o nich nevedel...ja sa do tych veci nestaram..vy zorganizujte a ja rad pridem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
aj keď boli nervy, hádky a všetko okolo toho ale ten večer stál zato....taká vec sa už nikdy nezopakuje
Tiez nechcem ist absolutne na stuzkovu, uz som aj presvedcila mamu, takze na 90% nepojdem *JUPIIIIIIII*
Neviem co by som tam robila, polku triedy vidiet nemusim vobec a s tou druhou radsej pojdem do mesta na pivo Plus triedna = totalny trapas
a zábava áno super, ale nijak významné pre mňa
už len pre zážitok by som tam išiel, čo budeš doma čučať
u nás sme nemali zlé vzťahy,ale mne je úplne ukradnuté, či ich ešte uvidím alebo nie...mám tam zopár fakt dobrých priateľov, zopár kamošov, no tých predsa nestratím...a to ,,peklo,, za tú stužkovú fakt nestálo...keď sme sa hádali o úplných blbostiach, pekne sme sa vyfarbili
veď je to len raz, tak čo.
dozvuky ....1. bozk
ozveny sme sa premilovali , aj ked len jedna noc ale sakra stala za to
with my classteacher
stužkova bola peka...ale uz jak tam vyssie niekto pisal , kazde hovno sa tam tvarilo strasne dolezito a to mi vadilo,inac pohoda ...ale zase vylet , 7 noci preč od všetkeho a classteacher tam ...to by nebolo zle
ja som síce stužkovú nemal a neviem ti teda povedať, že či by som šiel znova, ale viem ti povedať, že mrzelo by ma, keby som nešiel. Proste aj keby to bola katastrofa, tak bol by to zážitok a skúsenosť
tvoji rodičia sú v menšine moji tiež, ale prispôsobia sa asi
my sme mali super stužkovú, zážitkov máme veľa, no spomienok menej (napríklad taká jedna Soňa o polnoci mala uvádzať torty a nevládala artikulovať