v prvom rada má čsob dobrých odborníkov na reklamu, myslím, že sa im dosť dobre podarilo využiť práve tú zvučku, lebo tým sa tá reklama dosť odlišuje od ostatných a splní svoj cieľ-zaujme každého, lebo je dosť originálna.
Po marketingovej stránke dobrý ťah, ľudia a média to budú istým spôosbom riešiť, ale nepáči sa mi, že večerníček je zapredaný novou riaditeľkou za 15 tisíc.
a to iba za 15tisíc? ta Miloslava Zemková snáď niečo fetuje, že? Väčšinou ma takéto veci netrápia, ale kedže neznášam všetky tieto finančné ústavy, ani milión by nebol dosť. Veď oni na tom teraz zarobia kopu miliónov! ...takto zneužiť symbol detstva (ach)
mne sa tá reklama páči. nesnaží sa byť vtieravá a agresívna, ale naopak. A že je tam motív večerníčka? No a? Dospelým to pripomenie časy detstva a deťom hypotéka nič nehovorí.
Nevidím na tom nič zlé, skôr to hodnotím ako kladný počin
ja bych to povedal inak.. stv ide dole vodou a nasa uzasna vlada jej podkopava zaklady a vykopava hrob
toto je len dalsi klinec do pomyselnej rakvy..
nie ze by mi vadilo, ze to spravili, ono popravde kto dnes pozera vecernicek? ved to co kedysi vzdycky chodilo okolo 19 a potom sa slo "umyt a spat" teraz chodi myslim na dvojke a neviem ci nie i skor..
takze ked stv rozpreda vsetko co ma este aku taku (historicku, umelecku) hodnotu, tak ju konecne budu moct zrusit ako "nerentabilnu" hoci sa o jej obnovu nikto nikdy ani nesnazil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale vecernicek sam o sebe je uz davno obycajny bazmeg.
Nevidím na tom nič zlé, skôr to hodnotím ako kladný počin
tak som si to aj pozrela a... nie je to až také zlé
A tak nechcelo sa mi googliť, čo tam teraz beží
A koniec koncov ja si pufa a mufa ani nepamätám, ale minule mi ich ukazoval spolubývajúci, tak boli v pamäti tak poruke ...
A navyše predpokladám, že tam teraz bežia nejaké somariny, v kontexte s ktorými by to ani nevyzeralo tak absurdne ako s pufom a mufom
Nostalgia
A tvoj názor kedy nadobudne hodnotu?
Lebo odkedy s ním prichádzam do styku, nie a nie stať sa hodnotným
a dokonca moju najobľúbenejšiu pasáž... ja chcem inoväť!
robis to iste, ako cigan, ktory nieco ukradne a ked ho chytia, dokazal by HOCICO len aby presvedcil, ze on nekradol..
proste nazor deti ma nulovu hodnotu, nic s tym neurobis
Ja viem, snažil som sa a stále si nedostal rozum, no čo narobím
Presne tú mi spolubývajúci ukazoval
do riti zachvilu aj slovensku hymnu daju do reklamy na jogurt rajo nizkotucny........ kktizmus ...bez urazky
toto je len dalsi klinec do pomyselnej rakvy..
nie ze by mi vadilo, ze to spravili, ono popravde kto dnes pozera vecernicek? ved to co kedysi vzdycky chodilo okolo 19 a potom sa slo "umyt a spat" teraz chodi myslim na dvojke a neviem ci nie i skor..
takze ked stv rozpreda vsetko co ma este aku taku (historicku, umelecku) hodnotu, tak ju konecne budu moct zrusit ako "nerentabilnu" hoci sa o jej obnovu nikto nikdy ani nesnazil
etot slovenska vlada a politika.. trikrat hura ..