proväčšine mi strašne vadí a vyhýbam sa takým ľuďom
ale mám kamošku, ktorá je vlastne tiež afektovaná (len nie naschvál, má proste taký prejav) a tiež mi nebola najprv sympatická ...ale teraz ju mám rada....možno si len stačí na to zvyknúť
ale mám kamošku, ktorá je vlastne tiež afektovaná (len nie naschvál, má proste taký prejav) a tiež mi nebola najprv sympatická ...ale teraz ju mám rada....možno si len stačí na to zvyknúť
(teda ak sa to dá a ten človek nie je taký, že by som mu najradšej prijebala za každým, keď otvorí hubu...)
Vadí mi nevhodné správanie a afektované tam patrí a ešte niektorí ľudia sa v tom vyžívajú, to nemám rada...trochu sa bojím takých priveľmi otvorených ľudí, čo zakaždým musia dať najavo, že ich emócie sú to, o čo tam ide.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inak, vadí mi to podľa nálady a ako u koho...väčšinou afektované trúby prehliadam
A to nie som proti homosexuálom, ale takých nazývam tak pretože sú fakt neznesiteľný.
Je to hrôza.
(teda ak sa to dá a ten človek nie je taký, že by som mu najradšej prijebala za každým, keď otvorí hubu...)