som si spomeunal mala som načierno vlasy nafarbene... každý pochválil... a idem si spoko domov...a zrazu len cze celé sídlisko krik " Natašáááá ty kurvá" (meno jedneho dobre znameho lahkeho dievčaťa) a dana osoba ziapala z okna kukajúc na mňa
nemam nove ucesy... teda vsimli si, ze som sa dal ostrihat, ale... co ja viem... to som si zas nejak extra nevsimal ja. proste normalna zmena v zivote, ziadny dolezity zivotny milnik, ziadna podstatna etapa mojho zivota.
Nie nestve ma ked si to hocikto nevsimne skor ma stve ked mi vsetci hadzu komplimenty ako vyzeram a ja mam pocit ze klamu navyse tak mi davaju najavo ze na tom zalezi a viac nez na hocicom inom, lebo pri zmene vzhladu ma okomentuje aj ten co za rok ako je dlhy ma ani nepozdravi...
@midnight ale tak zase keď si žena "dá podstrihnúť vlasy o tri centimetre", tak kaderníčka zvykne odstrihnúť tak 10
neštve, lebo vlasy nemením nejak radikálne, u kaderníčky som rok nebola a minimálne rozdiely v odtieňoch farby nečakám že si niekto všimne, ale ľudia si niekedy "všimnú" neexistujúce zmeny a chvália ich, to poteší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
hlava dole a už sa šlo
Ale odpustila som mu... kupil mi Horalku ^^
už ma nič neprekvapí v tomto svete
a tiez nieco podobne ako @5 az na to, ze u mna ta zmena nie je taka radikalna ale vidno to
a aj keby si nevsimla, je mi to uplne 15
Iste a keďže mi posteľ robí nový účes každý deň, to je potom hnevu
striham sa relativne casto, ale tak, ze nikto (okrem mna) nevidi rozdiel
ale dajme tomu viac než 10centi je už celkom viditeľná zmena - to by ťa tiež štvalo, kebyže sa naštve?
Ešte musím zohnať slabomodrú farbu...
neštve, lebo vlasy nemením nejak radikálne, u kaderníčky som rok nebola a minimálne rozdiely v odtieňoch farby nečakám že si niekto všimne, ale ľudia si niekedy "všimnú" neexistujúce zmeny a chvália ich, to poteší
Ono obcas staci len nejako inak prehodit vlasy a uz pride otazka, ci som ostrihany.... samozrejme od zenskej muzski si to prilis nevsimaju