neviem kto toto pisal....ale myslim si ze ak ma naozaj problemy tak musi byt asi velmi zufaly, ze si necha radit od ludi ktorych ani nepozna....ked "mate problemy kvoli malickostiam myslim si ze sex bude o tom istom a nic nevyriesi ak ta naozaj trapia veci okolo vztahu tak sex nebudu stlmovac... bud sa chovajte ako dospely a zariadte si to najpoctatnejsie::::komunikaciu.....
Keď tak pozerám tie tvoje diskusie tak máš chalana ktorého si podviedla(bozkávanie) lebo si mala problémy(pričom nevedel aké)preto z tebou nechce sex a nevieš ako ho zviesť ty si chceš niečo začať z bratrancom a nevieš ako sa rozísť zo svojím terajším ktorého vlastne ani nemiluješ. Jak argentínska telenovela
dal by som moznost.. v ziadnom pripade sex. odhliadnuc od inych veci, vsetko by len skomplikoval a pokazil
asi by som poradil rozchod.. ale hlavne ako takmer vzdy.. sadnut si.. pozriet sa do oci a byt si vzajomne uplne uprimny v ramci jedneho rozhovoru o svojich citoch, pocitoch a myslienkach. a nasledne sa DOHODNUT nie jednostranne rozhodnut o tom ako dalej..
Sex ale len za predpokladu že Ťa to nejako psychicky nerozhádže, každý to berie inak (viď @johnysheek napr ) a potom kamaráti, lebo to čo si opísala určite nie je vzťah Teda .. technicky je, ale zlý
@finwaell tentokrat som to bral cisto z hladiska, ze sexom preklenut nezhody nie je riesenie, len odlozenie problemov.. a nasledne sa veci mozu zlepsit.. avsak nie navzdy a tie problemy sa vratia, a potom uz ani sex nepomoze, hlavne vsak potom to uz bude ovela bolestnejsie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
osobne sa mi viac pacia neskusené ženy pokial možno z čo najnižším počtom sexualnych partnerov(som divný viem
Na tom nie je nič divné
asi by som poradil rozchod.. ale hlavne ako takmer vzdy.. sadnut si.. pozriet sa do oci a byt si vzajomne uplne uprimny v ramci jedneho rozhovoru o svojich citoch, pocitoch a myslienkach. a nasledne sa DOHODNUT nie jednostranne rozhodnut o tom ako dalej..
ak to tak nejde, tak mysli ze rozchod je jasny
ale kazdy ma iny nazor, takze beriem
Neustále tu zakladáš ankety, diskusie ohľadom tvojho vzťahu a pod.
To si fakt nevieš vyriešiť sama ?