tak som premyslala nad tymto ze preco sa ludia musia takto clenit ze ked si da cloved ciny a cerne gate aby sa bal ze nanho skoci nejaky hiphoper ja nejsom ziadny styl a uz ma zacina nervit moj brat dam si ciny som punkerka dam si tenisky som hyphop
@2 tak podla nektorych by si mohla byt barbie ale neber si to osobne a ja ? nosim tenisky uple gate a šiltku s ohnutym šiltom a je mi jedno co mi kto hovori som proste svoj
tiež sa mi to nepáči. mám čierne vlasy, som emo. chodím v čínach, som emo. chodím v čiernom, som emo. dám si ružové tričko, som socka veea udí to tak robí, a ja to..neznášam. fuj
a keho dopiče zaujimaju štyly,nepotrebujem sa nikam zaradovat,vzdy su z toho len hadky ked sa to rozobera,keby sa tu nezkladali o tom temy tak by neboli ani hadky,v reali som sa este s takymto problemom nestretol
celkovo neznasam skatulkovanie..to vzdy tvrdim a stale to tak bude..napriklad ja pocuvam punk, ska a takto..a neodsudzujem tych, co si doma pustaju disco, techno, metal a podobne..taktiez ani hip-hoperov..tiez si niekedy pustim nejaku hip-hopovu pesnicku alebo nieco z DnB a tak..v piatok dance-ovat a v sobotu pogo..aj to som uz zazila a pohodicke..nikoho nikdy neskatulkujem..aa napr sa mi aj paci hip-hopovy styl..a su aj dobre obchody a pod a co ked si dam DC boty? alebo adia a pod? nikto mi do toho nema co pindat..tak ci tak stale budem pocuvat svoju hudbu, ktora mi je k srdcu najblizsia a tie recicky ked niekto pinda do niekoho kvoli tomu, ze co pocuva, tak to neznasam..aj tak si vzdy obhajuje to svoje..tak ako sa ludovky zaraduju do hudby, tak aj pop a podobne..kazdy ma pravo rozhodnut sa, ze co bude pocuvat, co si obliekat a pod..je to kazdeho vec
ja nejsom žiadny štyl..ale tež ked si dam uzke ryfle..a činy..tak asozrejme som hned emo abo punkačka...a ked si dam širšie gate a tenisky tak jasne že somhiphoperka....a pritom nejsom žiadny štyl....a načo byť nejaky štyl??...šak ja som proste original....
no ja som sa uz tisickrat stretla s tymto problemom v praxi napr tam su punkaci tam nejdem bojim sa ... to vari neznate abo ked si hiphoperi tazky chitia nejakeho chudaka chlapca co nema styl a v lepsom pripade je z toho len slovna hadka newem kto to vymyslel ale ja pocuvam aj michala davida aaa ?? maju s tym nekteri problemy ale ja nikoho nenutim aby to pocuval prosto my style
mne je to osem. ale aspoň najbližšie dva týždne /a niekoľko týždňo-rokov mi to už trvá/ budem v nepravidelných intervaloch vykrikovať, že som post-punková děfka. haha.
Ja som punkista. Preco? Lebo sa mi paci hudba styl obliekania myslienka... Ale rozhodne neodcudzujem ine styly, sice sa mi nepacia ale nikomu do toho nekecam.
Podla mna myslienka hiphop je blbost, punk is dead atd. je len osobny nazor a je blbost ked nekto silu mocu tlaci osobny nazor do eteru... je to detinske... x)
nemám žiaden štýl.. nič... nič v tom nevidím... načo ?? ja to tiež beriem za škatuľkovanie.. ale tak som sama sebou nerozmýšľam nad tým, že keď si vezmem tenisky tak ma niekto môže brať za hip-hoperku ..jednoducho čo sa týka obliekania obliekam si všetko v čom sa cítim dobre a čo sa mi páči... a čo sa týka hudby.. počúvam to čo sa mi páči bez rozdielu či je to metál alebo rap.. pokiaľ tá pesnička je dobrá a stojí za to si ju vypočuť ..vypočujem si všetko ...možno aj ľudovku a verte mi neznášam ľudovky..
Som emo. Názormi som old school emo, štýlom obliekania a hudby som nové emo. Počúvam punk rock, rock, pop punk, ale aj techno a dance (a niekedy aj rádiové hity). A obliekam sa každý deň inak... Raz vyzerám ako emáčka, inokedy mi stačia obyčajné rifle a jednofarebné tričko... Maľujem sa málokedy, a ak hej, tak si dám len čierny očný tien a špirálu...
Prečo by som mala každý deň vyzerať rovnako? Však som mladá a treba všetko vyskúšať Jediné čo nemusím je elegantná móda, a móda pipiek...
je tto kazdeho nazor, ze co pocuva. obliekam sa tak ako chcem. a aj ked to nevyzera zvonku, vo svojom vnutri som pankac. a to, ze jeden jebe na druheho preto, ze co pocuwa a ako sa oblieka je blbost. az vtedy ma niekto naserie ked ma otravuje a trepe kktiny. mam kamosov hiphoperov, diskacov, skinheadov a aj tych co skoro v kuse len same zremixovane ludovky. mne to je jedno, ak sa mame o com bavit a je sranda tak to je v pohode. ked som bol mladsi tak som si myslel neviem co o ostanych ludoch, odsudzoval som ich zato ako sa obliekaju, ale pochopil som, ze to je uplne jedno kto sa ako oblieka a co uznava. ovsem nie ak ku mne pride nejaky picu nacek alebo taky krestan, co by ma najradsej ukrizoval ihned co mu poviem, ze neverim boha, ze je mi ukradnuty a ze mam blizsie k diablovi ako ku jezskovi tak takych nemam v laske
počúvam metal, punkrock... obliekam si to, čo sa mi páči. a neznášam, že keď sa oblečiem do čierneho (obľúbená farba), tak podľa niektorých som emo. mám ofinu (ale nie cez oči), som zase emo. mám DC tričko, kamoška pindá, že to je hiphoperská značka. proste nosím to, v čom je mi pohodlne a čo sa mi páči.
Zaujimave, ze po nas nikto skaredo nepozera a nekrici blbosti ked si ideme partia temnych ludi vsetcia obleceny v siernom a na nohach tazke boty... ludia ktory nemaju v hlavach nasrane maju tazko na haku co je clovek zac.
nj demencia nášho národu.. namna by tiež teraz na ulici niekto povedal napr. že metroš.. pritom som gitarista, milujem rock.. oblečiem si čo sa mi páči, vypočujem si čo sa mi páči aj keby to mala byť dychovka.. O pár stoviek rokov z toho škatulkovania možno u nás ludia vyrastú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
..ja nemám štýl .. ja som štýlom pre iných
a švédska, pre istotu.
Podla mna myslienka hiphop je blbost, punk is dead atd. je len osobny nazor a je blbost ked nekto silu mocu tlaci osobny nazor do eteru... je to detinske... x)
Prečo by som mala každý deň vyzerať rovnako? Však som mladá a treba všetko vyskúšať Jediné čo nemusím je elegantná móda, a móda pipiek...
a ja nosim aj baleríny, štekle ale aj Marteny čudo?.. ani nie... ..bože šak to je jedno čo kto zdieľa preboha...
teraz mi to nejako mysli po tych poldecakoch