STU je v pohode a ano vypisuju druhe kolo len neviem ktore fakulty» www.stuba.sk ... klikaj na fakulty tie ktore maju , maju na zaciatku pocitadlo kolko mas este na podanie prihlasky a vztahuje sa to na vsetky odbory na fakulte
hej, hej...som normálne na tej stránke a dám ta 2 kolo prijímacieho konania a ono ma to vyhodí do detanašovaného pracoviska v Trnave, preto ma to mätie...
Nevieš ako si konkrétne zistiť, aké sú voľné miesta na štúdium v Ba??
nejaký link abo tak...
Si teraz pripadám ako blbá, ale tak som blondína, tak musíš pochopiť
Nie vždy sa dá všetkému pochopiť, ja som pochopila kam sa mám dostať, na akú stránku, ale určitá vec mi nebola jasná preto ten ironický komentár na moju osobu...
xi ja by som aj povedala preco luc.ka povedala"len nie STU" teda nefiem ci sa triafam spravne ale v tej skole to asi nebolo i am barbie girlin a barbie world xixiit is plastic, it s fantastic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A som si pozerala, že je druhé kolo na chemicko technologickej, ale tam je matika a to ja nemusím...
Ale sakra žiadne iné normálne školy asi neotvárajú druhé kolo prijímačiek..
A na výšku chcem ísť...
Sídlo STU je v TRnave?
Lebo stále ma to tam vyhadzuje....
Hmm?
Si normálne na stránke www.stu.sk? Vlastne je možné, že niektorá fakulta má detašované pracovisko aj v Trnave.
Nevieš ako si konkrétne zistiť, aké sú voľné miesta na štúdium v Ba??
nejaký link abo tak...
Si teraz pripadám ako blbá, ale tak som blondína, tak musíš pochopiť
Zo srandy, chápeš?
Nie vždy sa dá všetkému pochopiť, ja som pochopila kam sa mám dostať, na akú stránku, ale určitá vec mi nebola jasná preto ten ironický komentár na moju osobu...
Pre nič viac...