jasné, hlavne asi na slovenčine, predpokladám. ale nemusí to tak byť na každom predmete, to záleží od učiteľa. my sme napríklad mali málo takých predmetov.
Nás tiež neskúšajú ústne, jedine na slovenčine a dejepise (jedna učiteľka) a na fyzike síce máme ústnu odpoveď, ale väčšina ju radšej píše, lebo vtedy je na to viac času.
@smajdalf no vies co ked sa ti to nepaci tak sem nic nepis ,,,,,!!!!!!!!!!!!!! ja sa to pytam preto lebo idem teraz na strednu a chcem vediet co ma na nej caka
ale hej,u nas ako z ktorych predmetov..na fyzike,angline,slovine nas vlasne vobec neskusaju,na dejepise velmi malo,na geografii v druhaku vobec a ani z bio a chemie nas neskusala v druhom polroku..cize vlasne celkom v pohode
@svietiacalampa tebe keď sa nepačia odpovede uživateľov tak sem nepiš ): ... nemyslim celkovo že sem nepiš ale take sproste otazky .... to si až taka tupa alebo sa len robiš ? ešte sa opyatj či učia na gymnaziu ľudia alebo roboti
@patofbc vies co ja nie som tupa a ak si si nevsimol vsetci ktori sem nieco napisali odpovedali normalne teda orem teba a toho co napisal koment pred tebou ..... a si tak .....
@smajdalf nebola to až taká pičovina napríklad my odpovedáme len z niektorých predmetov, inak zakaždým píšeme zo všetkého písomky, celá trieda akonahle preberieme pár látok. tam na ústne odpovede ani moc času nie je
@smajdalf no a co ze ich skusaju.. ine skoly to mozu mat inak.. aj tak nevidim dovod preco by si jej mal nadavat !! tu si sa pekne ukazal a nielen v tomto fore !
@smajdalf Všetkých ľudí čo poznáš skúšajú na gympli... A to znamená že nikde inde na Slovensku sa inak neskúša? Alebo snáď poznáš všetky gymple?? o___O
@hhmm V tých mestách som nebol (na východe) lenže poznám ľudí ktorí tam chodia... cica, viem že máš so mnou problém, je mi to jedno... Tu si to nerieš, nechaj si to pre seba, alebo sa sťažuj kamarátkam
@smajdalf no nebol ved to je ten problem ! a vies vobec ako sa volajuu ?! hej mam s tebou problemm! a neriesim to tu keby som to riesla tak by to tu vyzeralo uplne inak !
@smajdalf trapny pakoo.. no co k tomu dodat.. hlad si svojho a neotravuj ostatnych tvojimi stupidnymi recami nikoho to tu nezaujma robis zo seba len debila ! hm no ked ti to vyhovuje tak pokracuj dalej mne je to jedno
@svietiacalampa No, moja... kraviny meleš aj tak. Čo tak si to zistiť od študentov priamo hentej školy a nie tu zbytočne zakladať fóra, keď poprvé, nevieme na aký gympel ideš a po druhé, ani z neho nie sme.
Gympel bude mať o ďaľšiu tupú hlavu viac. Už vidím tú úroveň gymplov.
A ináč ako budúcej gympláčke by ti malo byť snád jasné, že na 95% ústne odpovede očakávať môžeš.
@stexie pokiaľ som si všimol, čo som to tu čítal, tak na všetkých skúśajú ústne čo je logické, pretože písomkami nedokážeš pokryť celé učivo, všetkých žiakov...
@stenatko ja som ti povedala nehovor mi moja a tym koncim a ja noe som ziadna tupa hlava o ktoru bude mat gympel viac po prve a podruhe ako to mozes vobec povedat ved ani nevies ako sa ucim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@59 chapem ze si chces pohonit ego ale najvacsi odpad su prave gymnazia lebo z nich vylezies a nevies ani kokot a nemas s tym ziadne uplatnenie a ak si k tomu na vyske vystudujes socialnu pracu tak.... este budes zavidiet odpadu z ucnoviek a odbornych skol
@najivna hmmm co aj ty ides na ucnovku ? ja chcem ist na vysoku .......... aj ked si myslis ze oni maju nieco v ruke je to pravda lenze ja aj ked skoncim gymnazium mam vela moznosti sa zamestnat ..... !!!! ty budes predavat v tescu moja !!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Isteže sú.
inak su ofc
stredná je podľa mňa skoro úplne o tom istom ako základka, síce sa hovorí, že tam by sa k tebe budú správať ako k dospelému, ale to je blbosť....
kde sú tie časy, keď som sa bála ako to bude na strednej....
Gympel bude mať o ďaľšiu tupú hlavu viac. Už vidím tú úroveň gymplov.
A ináč ako budúcej gympláčke by ti malo byť snád jasné, že na 95% ústne odpovede očakávať môžeš.
Skončila som, moja
Iste si mala samé jedničky a dostala si sa na gympel bez prijímačiek, nie je tak?
Takýto odpad zo základky mám najradšej.