priznam sa ze mne sa komixy pacia a aj filmy komixove ak su dobre natocene...ale myslim si ze na slovensku nemaju taku oblubu...a pritom hellboy alebo batman su fajn chlapici ktory hladaju spravodlivost a to nemenujem vsetkych super hrdinou
spider man,ninja korytnacky boli fasa ..aj ten hellboy celkom husty typek typek ..punisher..ae v mojom srrdiecku ma swoje cestne miestecko hlavne sue stormova z fantastickej 4 *in love*
Poriadnych komixov som cital len zopar, ale stalo to za to. Hlavne Sin City a Hard Boiled boli kvalitky. Filmove Sin City bolo fajn, ale na komix sa az tak nechytalo. Inak poznate nejaku slovensku komixovu tvorbu?
@6 lol tak mne robila v stanku tetka taze furt ked nove cislo vyslo hned mi ho doniesla ..ae teraz co som si prednedavnom kupil to je uz riadny odkur ..stare boli lepsie..aj hracky tam davali lepsie ..
Hej je to velka skoda,ze komixy od Marvel-a u nas nedostat.
Jedine Kacer donald,alet oboo pre deti. Takych Heroes,Spidermana,Iron mana,Hellboy a Batmana by som si velmi rad precital... len original,je original,slovensky preklad by stal urcite za par drobnych.
no jasne komix no skor mangu milujem, raz by som si velmi priala dostat blade of the immortal super manga tak neviem ja nemam moc rada americke komixy podla mna je vacsina rovnaka len nazvy a hrdinovia su iny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Stryko Drzgros
Hui,Dui,Lui
Daisy
Mickey Mouse
Ich uznavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
» medialne.etrend.sk/blog/admeni/...
Jedine Kacer donald,alet oboo pre deti. Takych Heroes,Spidermana,Iron mana,Hellboy a Batmana by som si velmi rad precital... len original,je original,slovensky preklad by stal urcite za par drobnych.