kedysi som hovorila, že všetci sú sviniari okrem bubeníka. potom, že všetci sú sviniari okrem basákov. a ptoom som vyrástla a mykám plecom a smejem sa na tom, aká som bola blbá
TO je taka trochu zvlastna otazka, hm.. Povedala by som, ze to nie je vobec o pohlavi. To bud je alebo nie je v cloveku vseobecne. Respektive, specifikujuc este viac; je to v kazdom, ale v niektorych viac.
Už som to raz tuším napísal, a zas sa budem opakovať. Tak isto, ako muži by bez žien nevydržali, tak ani ženy bez mužov. Je to príroda. Nikto s tým nič nespraví. Navzájom sa potrebujeme.
zle postavene odpovede... mali byt "ano (som chalan)" "nie (som chalan)" "ano (som baba)" "nie (som baba)" ""ano (som nieco ine)" "nie (som nieco ine)" "(ina odpoved)"
mhm mne to pride ako nazor holky,ktora je uzasna,krasna,dokonala,mozno aj pocuva disco dokonca,najde si nejakeho uzasneho dokonaleho blondaka,chodia spolu a podvadza ju alebo sa sprava ako debil...a potom ho holka necha a chodi dookola a gestikuluje prehnane a afektovane vykrikuje: to je svina,chalani su svine ..
... nie,niesu definitivne,poznam vela chalanov a neda sa to takto hodit do vreca ...moj je napriklad uzasny a nikdy neprejavil ani naznak povahy typu "svina chalan"...
Jasné,všetci sú svine,všetky máme modré oči a blond vlasy,všetky meriame presne 170cm,a všetky máme rovnakých rodičov,a predsa niesme súrodenci..a samozrejme,chlapci to isté..Všetci sme rovnakí...Ach bože..kopačky kopačky??
Chalani niesu svine ludia su svine ako u chalanov aj u bab sa najdu neverni jedinci. Nemyslite si o mne ze som bisexualka alebo cosi podobne ja len konstatujem....
no ako sa to vezme dievcata vedia byt rovnake svine ak aj nie vacsie ale ano niekedy su svine a riadne .: maju divne zmyslanie kt. nechapeme...ale nie je to ich hlavna vlastnost a uznajme si..keby taki neboji tak by to bola riadna nuda si mylsim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
som sviňa
A všetci do jedného!
A neverili by ste, ako sa mi s tými kopytami ťažko píše ...
... nie,niesu definitivne,poznam vela chalanov a neda sa to takto hodit do vreca ...moj je napriklad uzasny a nikdy neprejavil ani naznak povahy typu "svina chalan"...
Treba hladat na spravnom mieste
Jasné,všetci sú svine,všetky máme modré oči a blond vlasy,všetky meriame presne 170cm,a všetky máme rovnakých rodičov,a predsa niesme súrodenci..a samozrejme,chlapci to isté..Všetci sme rovnakí...Ach bože..kopačky kopačky??
nesuhlasim,,,je to individualne,,ale to si mysli asi kazdy kto nema rasistycke sklony,,
@all - je zakladateľka ankety analfabet(ka)?
2. anooooooooooooo - pokazena klavesnica neospravedlnuje
3. sam som analfabet)
sviniam sa ľahšie odpúšťa, ...od hercov to viac bolí
a ono je to asi tak, že ubližujú len tým, čo si to najmenej zaslúžia, a asi je aj jedno, či si chalan, či baba