ja som na pokeci a nemyslím si, že by som bola extradementná nemám tam 3000 fotiek z jedného uhla a ďalších 3000 z druhého uhla s rovnakým výrazom (to odsudzujem) ani nepíšem TAkýmTo DeBiľnÝm šTýĽoM, som tam občas, lebo si tam píšem s nejakými kamarátkami, a poznám aj dosť ľudí, ktorí sú na pokeci a tiež nie sú extradementní
Ospravedlňujem sa , inak sa mi to nestáva: viem, malo tam byť tvrdé y po m... Ale silno a veľmi ďakujem, že ste hlasovali a aj píšete komenty. Dal by som tam aj viac možností, ale maximum je 10. Všetkých pozdravujem a prajem pekný deň.
Záleží aj na tom do akej miestnosti na pokeci vleziete. V niektorých tá blbosť prekvitá u 99% jej osadenstva. (a len preto nie 100%, lebo ste do nej práve, asi omylom , vliezli vy)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a keďže extradementné kusy vyhľadávajú práve také tituly ako je pokec.sk, automaticky to z neho robí dementný portál.