Myslím že Slováci priamo ani nie, ale skôr naša menšina ktorá sa pomaly stáva väčšinou, teda rómovia. Oni sú strašne temperamentní a všetko riešia s "horúcou hlavou".
@d170 to je pravda z roka na rok pribuda Rómov coraz viac a viac....ak sa to nezastavi budu z toho velke problemy....kriminalita, kradeze a vrazdy ved v roku 2050 ich tu bude uz vyse 1 miliona a budu s nimi velke problemy. Oni len provokuju a vyhrazaju sa kazdemu bielym a to predovsetkym deti a mladez. len nech si daju na nas pozor ved SLOVÁCI sa pokladaju za holubi narod dlho nic ale potom to naraz vybuchne ako nejaka bomba a KONIEC to je povaha vacsiny Slovákov ale samozrejme su aj vynimky ....SLOVÁCI bratia nasi oziju!!!!!!!
slovaci si predovsetkim zlodejski narod a este sa tym xvalia!!! kazdy kto ma rozum , skor ci neskor stade odide prec zit. toto je otrasna parodia na stat !!!
LOL, tak ako som tu bol( ako v meste kde byvam teraz) ani nie 2 dni, a uz zacali slovaci skakat. tak mi laskavo nevravte ze su kludny a mierumilovny narod. najprv sa vas pokusia okradnut, aked sa im to nepodari tak dovas skocia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov