podľa mňa áno, mám dve najlepšie kamarátky, a okrem toho mám veľa iných kamarátiek.. zas je otázne čo myslíš tým či to zašlo ďalej, lebo sex medzi kamarátmi zas považujem za normálnu vec nenazval by som to že to zašlo ďalej ak sme stále okrem toho len kamaráti
@Chevro ty si filozof ne ja som to myslela tak ze trebars ste zostali najlepsi priatelia ale bolo aj nieco viac...vies teraz hovorim za baby, ked sa baba vyspi s FAKT NAJLEPSIM PRIATELOM podla mna zavaha co a ako
priateľstva medzi opačnymi pohlaviami existuju, inak by som nemohla byvať so svojim byvalym spolužiakom. ale s najlepšim kamaratom sme.. experimentovali lenže to bolo skor z dovodu, že sa veľmi dobre pozname, obaja navzajom pozname svojich byvalych i sučasnych partnerov a ešte sme nič spolu do toho okamihu nemali
mám niekoľko aj priateľov, aj priateliek. všetci sú pre mňa mojimi priateľmi a nič s nimi neriešim... v podstate je to možno skôr taký súrodenecký vzťah, kde sa sexualita neprejavuje, kde ona nemá miesto... a nevidím v tom problém, je to skôr o povahe ľudí a flexibilite, sú ľudia, ktorí nedokážu mať priateľstvo s opačným pohlavím.
no podľa mňa je to dosť individuálne..ja mám dvoch najlepších kamošov..s jedným to kedysi (vtedy sme už boli naj priatelia) zašlo ďalej, chvíľo to bolo také že sme niečo nezávisle riešili a potom sme sa zhodli na tom, že budeme len priatelia najlepší ako doteraz a aj to tak zostalo a pravdu povediac som sa bála, že nám to čo sa stalo naruší náš vzťah priateľstva, ale vôbec sme si povedali že čo bolo bolo a ideme ďalej a môj druhý najlepší kamarát s tým je to trochu komplikovanejšie,on je zároveň tiež naj kamoš s tým mojím druhým naj kamošom a s týmto som nikdy nič nemala, ale on chcel, no ja nie a potom som chcela aj ja, ale som nevedela ako mu to mám dať najavo, som sa bála a predovšetkým preto, že ho môžem potom stratiť ako kamaráta. Teraz mám už rok priateľa, ale najlepší kamoši mi zostali a na toho druhého, s ktorým som nič nemala som zvykla aj tak občas myslieť, keď som mala slabé chvíľky vo vzťahu, lebo za tie roky s ním som si toho veľa prežila..ale viem, že môjho priateľa ľúbim a neublížila by som mu..
no takmer každý môj kamoš chcel niečo viac neviem sa zbaviť pocitu, že vy chalani neviete brať baby ako kamošky a pritom s chalanmi ako kamošmi si viac rozumiem ako s babami mám pocit..
@Spekacik vies kde mam ludi ako ty zaujimalo ma to tak som sa opytala zaujimave ze ked je to take trapne doliezol si sem mne slo skor o tu anketu ako o samotnu diskusiu a ty ma obsolutne nezaujimas akurat strasne rada ukazem ludom ako ty kam patria
Ide to v tom pripade ak su obe strany (alebo aspon jedna) zadane dlhodobejsim vztahom o ktorom jedna strana vie ze je vazny. Vtedy sa akosi automaticky vymedzuju hranice. V opacnom pripade je to vzdy o pokuseni a trpkych tuzbach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
poď im to vysvetliť
ale verím v čisté priateľstvo medzi mužom a ženou.
(ale bez akychkolvek komentarov navyse, pretoze hentie dva nevystuhuju co si myslim...)