najviac ma vie vytočiť, keď má šéfka v robote záchvat čistoty a všetkým nám uprace stoly. už ma to stálo dosť nervov. moje veci nechajte na pokoji a tvárte sa, že sú na mieste.
Ja. A do môjho bordelu nikoho nič. A začnem ho riešiť najskôr asi až vtedy, keď sa na nejakej hŕbe (pravdepodobne to bude stĺpik nových kníh) na zemi prizabijem. A keď si niekde niečo pohodím, tak to o chvíľu nájsť viem. Viem predsa čo kde odhodím. Horšie je to s mojou sklerózou nájsť o deň, dva.
Tu. Vcera sa mi zosunula obrovska kopa komiksov, knih, ucebnic, papierov, kablov, oblecenia a jeden zvyskovy tanier v strede izby a este som to neodpratal... (teda, ten tanier hej, ale inak to zatial obchadzam... lol)
ako nemam 100% poriadok ale zas ani totalny bordel ale kamkolvek ide berem si so sebou mobil a tak sa sem tam stane ze ho v nejakej chvili ked nutne nieco musim zobrat do ruk polozim hocikam a potom netusim kde ho mam
Ja mam vo vsetkom poriadok a veci mam systematicky ulozene... nerobi mi problem najst cokolvek, co prave potrebujem... jedina vec na ktoru kaslem je ustielanie postele... na co ju budem kazde rano ustielat ked vecer ju zase rozhadzem
@lelia - momentálne som slamený vdovec, takže potrebujem umyť okná a balkón, upratať oblečenie, nablýskať wecko a kúpeľňu, umyť dva pekáče, kuchtu, hrniec od halušiek a mixér, oprášiť moje ebenové sošky, vytepovať koberec v obývačke a umyť chrbát...
ako kedy. ja mam take obdobia, ktore sa striedaju.
raz som neporiadna, potom zas neporiadok nemozem vystat. niekedy sa v izbe neda chodit, inokedy aj okna dobrovolne umyvam. asi to je podla toho, co robim. ak robim nieco systematicke, potrebujem poriadok. napriklad, ked som sa ucila na maturu. ak robim nieco kreativne, potrebujem chaos. napr. pri grafike, alebo ked som vymyslala clanky a pod. .. no vzdy sa v svojom chaose vyznam.
nemam neporiadok po celej izbe ,ale len na urcitych miestach ..napr. niekedy sa mi mama boji otvorit skrinu -ze co tam na nu vypadne..no a mame stale zavalenu stolicku..no a minule mi pes roztrhal knihu (z kniznice )co som mala na zemi ..
ja mam taky problem... ja niesom neporiadny... ja mam vlastne velmi rad poriadok... Bohuzial sa vo mne usidlila symbioticcka entita ktora sa vola LOJZO.
Lojzo vytvara vsade okolo mna uzasny neporiadok casto vo forme plesni, roznofarebnych substancii (povedsinou velmi smradlavych). V poslednej dobre vytvara aj samostatne hybajuce sa substancie vo forme malycch zivvocichov.
ja.Život je krátky tak načo sa zahadzovaj s takými blbosťami+zábava pri hľadaní stratených vecí.No najviac neznášam keď mi mama uprace, kvôli tomu som si znova musel robiť projekt na Aj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@mm47
najviac ma vie vytočiť, keď má šéfka v robote záchvat čistoty a všetkým nám uprace stoly. už ma to stálo dosť nervov. moje veci nechajte na pokoji a tvárte sa, že sú na mieste.
napr. @wewo
raz som neporiadna, potom zas neporiadok nemozem vystat. niekedy sa v izbe neda chodit, inokedy aj okna dobrovolne umyvam. asi to je podla toho, co robim. ak robim nieco systematicke, potrebujem poriadok. napriklad, ked som sa ucila na maturu. ak robim nieco kreativne, potrebujem chaos. napr. pri grafike, alebo ked som vymyslala clanky a pod. .. no vzdy sa v svojom chaose vyznam.
Lojzo vytvara vsade okolo mna uzasny neporiadok casto vo forme plesni, roznofarebnych substancii (povedsinou velmi smradlavych). V poslednej dobre vytvara aj samostatne hybajuce sa substancie vo forme malycch zivvocichov.
Ja proste milujem neporiadok, či skôr by som to nazvala organizovaný chaos, to znie tak lepšie