najlepsi ulovok mal dobrych 160 cm a bola rychla ako blesk. najlepsia navnada bola pre nu cokolada, to som ani nemusel svihnut udicou a uz som ju mal pri nohach
Ked som bol decko tak som najskor pytlacil (na kus silonu na palici) a vtedy som chytal +-40cm kaprov, no a ked som si kupil udicu a vybavil si rybarsky tak som nechytil som takmer ani hovno uplne ma to demotivovalo, tak som sa na to vysral.
@tommyhot no bože, to keby som sa mala vysrať na to, lebo nič nechytím, tak už by to bolo dávno treba len skúšať..a neverím, že si nechytil aspoň 40 kapra ale pleskáča na kukuricu dakto také blbosti chytá celý život a je hrdý, keď chytí 45 kapra
ja iba feeder-mal som plny mrazak kaprov ale nikto to nejedol okrem znamych - uz mi je to luto a iba fotografujem. Ked sa mi podari byt nezamestnany o čo sa neupešne usilujem niekolko rokov tak môj sen je sumčiarina a traviť dlhe noci pod večernym nebom.Realita je ale taka že same nadčasy -praca navyše-nie je čas,
@dutkopavlas sumčiarina je drina ...vyvážanie, zháňanie nástrah a presedené noci bez záberu...ale tento rok sa nám podaril 216 cm s chlapom mojím, tak sa to vyplatilo aspoň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov