@bibulik aha tak.. nie je to jedno ake povolanie budes robit? ak si pekna, pritazliva tak si pekna a pritazliva.. mozno keby si robila na bitunku medzi kravskymi hovnami, tak by ti to ubralo zo sexappealu.. ale toto je praca ako praca.. ako ucitelka budes menej na ociach muzom.. to je jediny rozdiel.. cize vyberam casnicka
priatela mam takze o vrznutie mi veru neide,len ma zaujima ci je ideal chlapov casnicka ktora sa cele dni a noci kruti okolo chlapov v bare,alebo ucitelka ktora sa pohybuje v trochu inej spolocnosti,teda detskej
ta druha moznost teda casnicka som volila len preto lebo ine mi nenapadlo,islo tu hlavne o rozdiel v prostredi v ktorom sa ucitelka a napriklad casnicka pohybuje
@bibulik tak priatela mozes mat v UK napriklad, to zas nie je tak celkom iste, ale ok nejde o vrznutie v tomto pripade
pockat, ved mas priatela, neni ti jedno ci budes pre neho pekna a dobra ako casnicka resp. ako ucitelka? ci ti ide o tych chlapov? =D
trosku sa nam to zamotava..
mne osobne by viac vadilo keby robila casnicku v bare nez s detmi.. ideal chlapov je o niecom inom nez o povolani.. podla mna to je jedno.. a uz duplom ak mas priatela
Hmm že som nad tým nikdy neuvažoval ale No keď si spomeniem na niektoré naše vychovávateľky v škôlke tak to by som sa najradšej zdržal ale tak vo všeobecnosti asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
vysvetli mi tvoje myslienkove pochody =D fakt ma to zaujima.. taku otazku som este nevidel..
pockat, ved mas priatela, neni ti jedno ci budes pre neho pekna a dobra ako casnicka resp. ako ucitelka? ci ti ide o tych chlapov? =D
trosku sa nam to zamotava..
mne osobne by viac vadilo keby robila casnicku v bare nez s detmi.. ideal chlapov je o niecom inom nez o povolani.. podla mna to je jedno.. a uz duplom ak mas priatela
nemožno porovnávať o pár rokov odo mňa staršiu doktorandku s nemčinárkou rok pred dôchodkom
Nadruhu stranu spatna ucitelka ostane spatnou ucitelkou a spatna casnicka spatnou casnickou...
Toto skatulkovacie forum postradalo logiku uz v dobe, ked bolo zalozene...
No tak ludia
UseTheFuckinBrain