Zamyslel som sa nad tym, ze ako mozu zeny povedat chlapovi, ktory ich pozve na rande, vyditelne ma o nu zaujem, ze budme len kamosi (alebo nieco v tom zmysle)? To su naozaj take naivne, ze ked ich netahali do postele pri prvom stretku, ze ani o ne nemaju
no jako ja chodim s kamoskami na kavu a tak aj ked nechcem s nimi nic ...takze aj ke vacsinou s tebou suhlasim,dneska to tak nebude ...mozno si nie su isté či ten dotyčný chce niečo viac alebo nie....a nie som homo
inak mi to strasne pripomenulo jak pri odpovediach nas jeden profesor nic nenecha povedat a dohovori vety za nas a potom ti nezostava nic ine ako povedat ano, je to tak alebo nieco v podobnom zmysle a on vzdycky povie ze vy ste tak DOVERYHODNÍ, ja by so mtu kludne mohol klamat
Hovorím ti kašli na to, nedobíjaj ženu, normálne sa správaj tak ako sa správaš. A ak nejakú ženu niečo na tebe zaujme uvidíš že to spoznáš, neser sa s takou ktorá o teba nemá/neprejaví záujem.
Ja na to kašlem už dávno, lebo ženy chcú, aby si vedel čo chcú, bez toho aby ti to samé povedali.
@bebekex chlapi za tebou chodia preto, lebo chcu s tebou sex v konecnom dosledku...to je realita to snad nemyslis, ze hetero kamos potrebuje kamosku, a nestacia mu jeho kamosi
@michael760 zeny chcu prachy a sex...a potom sa povysovat nad ostatne zeny pomocou ich frajera (ktory musi byt v niecom super bo$$), aby im ostatne zavideli
ano kazdy potrebuje kamaratov (chalan babu,baba chalana) ktory vidi veci z druheho phladu, predstav si ze to tak je , to by zadani nemohli mat kamaratov opacneho pohlavia, nemyslis?
@jurito aha, ked ta ony zavolali..skus ich zavolat raz ty, a som zvedavy ako zareaguju....inak to by mohla byt dalsie tema fora...ze ked zena zavola chlapa, tak to nemusi nic znamenat, ale ked chlap zavola zenu, tak automaticky uz s nou chce sex..akoze je to pravda, ale aspon vidno, ze zeny su si toho vedome, tak snad necakaju, ze chlap, co ich pozve bude ok s kamaratstvom
@tasha5 mozu, ale sak tam za kamaratmi nedoliezaju, nevolaju ich casto na kavu a pod.
Ty si proste zakomplexovaný chudáčik. Možno aj pekný si a možno aj bohatý, ale neuvedomuješ si jednu zásadnú vec pre ktorú s tebou nechcú mať ženy nič spoločné - TVOJA JEBNUTÁ POVAHA ktorá zahrňuje zatrpknutosť, večnú kritiku a hľadanie zlých vecí na každom. Ako môžeš čakať, že si nájdeš dievča respektíve, že k tebe budú mať dievčatá čo i len elementárnu úctu, keď ich stále zosmiešňuješ a urážaš a posudzuješ. A hlavne... berieš dievčatá ako celok. Nie každá je rovnaká.
A k tvojmu "problému" ja si nemyslím, že každý chlap čo začne pozývať niekam babu musí automaticky po nej letieť. Zase posudzuješ chlapov ako celok. Súdiš ostatných podľa seba. Zatože ty sa správaš k babe milo len keď chceš sex alebo vzťah, neznamená to, že ostatní chalani sú rovnako stupidní ako ty. Napríklad ja mám kamošov s ktorými si píšem a stretávam sa s nimi a tiež by ma zaskočilo keby teraz jeden z nich mi začal niečo navrhovať a ja ho beriem len ako kamoša. Tak čo vtedy poviem? "Prepáč, ale beriem ťa len ako kamaráta a chcem aby to tak aj ostalo." Baby majú síce rozvinutú intuíciu ale nevidia do mysle každého chlapa.
Ty stále o babách píšeš jak im ide iba o peniaze ale zabúdaš, že tebe ide len a len o sex. Čo je horšie?
@paulieevans tvoje psychologicke zvasty ma nezaujimaju a bez si urazat niekoho ineho, o taku arogantnu kravu, ktora vie vsetko najlepsie nestojim...vidis, nezovseobecnujem, hovorim, ze iba ty si taka
PS: skus raz zo srandy poflirtovat s tymi kamosmi a budes prekvapena ... teda ak nie su homosi a pod
...a samozrejme je horsie ak clovek ide po peniazoch, lebo po sexe idu aj zeny...a zlatokopov je minimum
@32 nemyslím si, že by som bola nejaká topovka, s ktorou by chceli všetci spať. neni všetko o sexe.
mám kamarátov, s ktorými si rozumiem, lebo nie som jedno z tých precitlivených dievčat, ktoré sa urazia pri každej jebnutej poznámke, ale viem sa s nimi baviť na akúkoľvek tému a som úprimná a tak.
keby som k tomu s nimi spávala, možno by to bolo plus, možno mínus, neviem, neskúšala som. každopádne som si istá, že nikto z nich ma nechce pojebať.
ah, vravela som si - nie, toto nebudem čítať, to zas budú určite nejaké jebnuté kecy...
ale nakoniec som povolila a súdim, že som spravila naozaj veľkú chybu.
@paulieevans ja sa nestazujem, ty si dostala nazor na tvoj nazor...len chapem, ze ma musis osocovat, lebo uz sa citis ohrozena, ze pises hluposti...nuz nemusis byt mudra a inteligentna....i kopa dementov je nazive a mnohym je aj dobre ..takze mas nadej a ten pipik by si chcela vidiet, co?
@blanc pouzila si slova ako viem, vidim, rozumiem...ako vies, ze vies, vidis, rozumies - interpretujes si to spravne? .. a tie prilezitosti si mozno videla, vedela o nich len ty, nie oni
@delica jezisi, ty argumentujes jak skolkar...ok, budem i ja sa s tebou tak hadat, aby si mi rozumela...tvoje komenty su kokotiny
@skvrnka ja tiez vychadzam zo skusenosti...ale daj dokumentaciu, to by bolo fajn
tak ok, máš pravdu, všetci mi chcú vyšukať mozog z hlavy a ja im tiež ale nechcem si to priznať, lebo mi to lichotí, tak sa tvárim, že sme len kamaráti. spoko?
@blanc uuu..aky si zrazu zaujala defenzivny postoj...co trafil som klincek po hlavicke? vlastne naco sa pytam, jasne, ze som ho trafil vidis, keby si pouzivala rozum a nie pocity, tak by si prisla na mnoho veci, ktore nemusia uz byt len prijemne...
ps: ja verim v silu rozumu,a logickej argumentacie..ne v pocitovu interpretaciu
@59 prepáč ale
nič si netrafil, len proste nemám chuť argumentovať s človekom, ktorý o mne nič nevie a nevie ani nič o mojich blízkych a ktorý mi tvrdí, že sú moje vzťahy iné ako tvrdím ja.
a keby som riešila veci citmi, ako to tvrdíš, tak by to vyzeralo trošku inak napríklad s tým sexom, ktorý vzhľadom na to, že sa riadim rozumom, nemám
@echoechoecho čo môj koment ty tupelo? "Ved ktory chlap by behal za zenskou a venoval sa jej len kvoli kamarstvu (ak nie je gay)?" no napríklad normálny človek? však nemusím chcieť pretiahnuť každú ženu s ktorou idem niekam von alebo sme kamaráti. akože chcieť môžem, zrejme aj chcem, ale nieje to primárny, a dokonca ani sekundárny účel.
@tangerina musim ist na tie kludne povahy...protiklady sa pritahuju ale nie....jaky som upistany? jezisi, ved ty si pleties dojmy, pojmy, city, emocie, kramy, spomienky, falosne spomienky, vnemy a pudy do kopy
a negeneralizuj! vsetky zeny nie su rovnake
za upišťané považujem to, ako tu každý týždeň (možno aj častejšie) vypisuješ rovnaké fóra o tom ako ťa žiadna nechce a pod. lebo ak takéto veci rozprávaš aj na rande, tak sa nemôžeš čudovať, že ťa nechcú mala som tú česť stretnúť sa s takých chlapom, čo celý čas len pišťal, že ho žiadna nechce, lebo ..........(hociaký dôvod si doplň) a fakt, už to nikdy nechcem zažiť viac! to je neskutočne otravné! vážne
@tangerina a to ako si prisla, ze toto rozpravam na rande? ako si prisla na to, ze ma ziadna nechce? to ako z tohto fora nieco take vyplyva? chcem veta->dokaz..lebo ty fakt mas asi kramy teraz, ze? lebo splietas tu neskutocne kokotiny teraz
@echoechoecho hej bodol ale je toindividualne a ako hovorim nieje to primarny ciel. nezalezi to nielen odomna. Ak ona bude chciet tak to je ine potom. Nemam problem byt so zenou kamarat aj bez toho aby sme mali sex
všetky ženy idú po peniazoch a vydržiavajú si chlapov ako kamaratov len kvoli tomu aby mali zálohy? a chlap nemôže mať kamarátku beztoho aby sa ju nesnažil zlákať do postele?
neviem noc myslím si že asi žijem v inom svete ako ty, ani náhodou to takto nie je ,,všeobecne,, ... môže to byť obdobné a viditelné občas na určitých typoch ale aby to bolo pravidlom, to asi ťažko
Normalne sa az bojim ozvat ze na mna zautocis jak na vsetkych co sa tu vyjadrili
Moj nazor: zeny su zmetene, niesu si iste ci ich naozaj chce, a ak si uvedomuju ze ich ten chalan chce a povedia mu: budme kamosi, tak to znamena jedine ze s nim nic vazne nechcu
alebo sa proste boja vztahov tak sa z toho snazia nejak vyvliect ked to zacina byt vaznejsie
veď každé jedno tvoje fórum je dôkaz keby si nejakú mal, tak tu nebudeš takéto somariny o ženách stále rozprávať (nehovorím, že ženy sú všetky sväté, ale aj muži sú niekedy svine a nikto to tu denne vo veľkom takto nerieši ako ty toto )
proste prestaň pišťať a uvidíš, že ťa nebudú všetky odkopávať, aby si bol len kamarát
@echoechoecho daj si predpísat neco na utlmenie libida, alebo sa inak zchlad, nebudú tie tieto veci a témy rachotit takmer nonstop v hlave.. :/(
..gosh už najmenej 20te fórum vždy o tom istom.. :ble:
ja zareagujem na toto: "Ved ktory chlap by behal za zenskou a venoval sa jej len kvoli kamarstvu (ak nie je gay)? Ved i zeny to maju rovnake, tiez su mile, behaju za chlapmi, ktori sa im pacia...."
zaujimavé že ja mám kamarátov (chalanov, heterákov) a chcú byť moji kamaráti aj ked vedia že s nimi nikdy nič nebude (a nikdy som ich za nos nevodila)
a predstav si že aj baby môžu byť milé k chalanom s ktorými chcú byť len kamoši... neviem kde toto ľudia berú, že baba je milá len na toho s kým chce niečo mať, potom jasné že muži ako ty sú sklamaní, ked zistia že baba ich nechce aj ked bola milá... a čo má byť hnusná k tebe či čo?
Ja ti len poradím z dobre vôle, že rob, čo ťa baví a nech ťa ti to aspoň niečo dá do života. Lebo každý, kto sa ti tu ozval len trápiš ďalšími filozofickými rečičkami, diskutuješ tu ako v politickej show.
A nech ti odpoviem aj na otázku: Naivné by boli, keby každá s tebou chcela vzťah alebo si ju zlákal do postele.
@melancholik vsetky nie...ale koniec koncov to tak vychadza pre vacsinu..tym koniec koncov myslim to, ze nemusi o to ist hned od zaciatku
@molline preco beries protiargumentaciu ako utok? to akoze musime mat vsetci rovnaky nazor, lebo inak sme nepriatelia?...tomu fakt nechapem...ale tvoj nazorm ma hlavu aj patu
@tangerina pises kokotiny....si pozri VSETKY fora...a inak, ako pises, vsetky zeny nie su anjeliky
@lyterka ak sa ti nepaci, tak sa nevyjadruj...nikto ta nenuti..ved preco ta tak trapi moja osoba?
@shadowen to zboznujem, ked taka naivna zenska toto prehlasi a ty tym chlapom vidis do hlavy a presne vies, lebo keby si im povedala, ze osukaj ma, tak by zareagovali, ze nie, budme len kamosi...get real!
a k tym milym babam..nie je mily ako mily...teda mam skusenosti, ze zeny boli naozaj uprimne mile iba ku chlapom, ktori ich pritahovali, k zvysku boli "mile" alebo ak chces zdvorile, co nie je to iste jak mily
@gibi rada dobra, len diskutovat si mozem jak chcem
Aj tak mam taky pocit ze sa cely cas tocis okolo kamaratstva medzi babou a chalanom
Je jasne ze chalani chcu vo velkej vacsine pretiahnut svoje kamosky, ale nie je to ich ciel proste ak by sa im baby ponukli neverim tomu ze by ich odmietli (sry chalani ak vam krivdim, moj nazor, mozno aj mylny)
A baby si to nechcu priznat
Sama som toto tiesila s kamaratom
ach jaj, kedy sa trápny autor tohto fóra( a veľa iných ) uvedomí? Oooo, bože prečo? Prečo musí niekto tak strašne škatuľkovať?
O teba by som ani bicykel neoprela
Jaj tie tvoje myšlienkové pochody.
Ale akoze ja ta za to nejak nehejtujem, za tvoj názor, trochu mi vlastne pripominas jedneho znameho ktory m podobne nazory, nemal stastie na zeny v zivote a teraz skatulkuje vsetky.
Co vsak ale neznamena, ze s tebou sublasim.
@alysia oooo kedy si uvedomis, ze o teba nestojim a ani o tvoje zvasty?
@natyfuckingo ale ja si nemyslim, ze take su vsetky...preco si myslis, ze si myslim, ze take su vsetky?
a to slovo naivne malo byt so sakrastickym vyznamom...ale inak tuna vo fore bolo zopar dievcat, ktore neveria, ze by ich chceli ich kamosi pretiahnut, takze zopar (vidis, neskatulkujem ) kamosov chcelo pretiahnut
@simka1311@pijemzelenycaj prosim, kde sa pise, ze pisem o vsetkych? ... lebo ja som asi slepy, lebo to nikde nevidim, zeby som pisal o vsetkych...to sa ti iba zda, ze skatulkujem
inak ked chlapi hovoria vseobecne o zenach, tiez je zle btw aj feministky skatulkuju zeny
@echoechoecho Neurážaj mi priateľa do lúzrov láskavo, jasné? Chodí do práce ale nezarába milióny, neni podnikateľ ale radový zamestnanec, nikto mu cestičku nevyšlapal a zatiaľ pracuje tam kde pracuje a neplatia ho najideálnejšie. A hoci zarába cca. 650€ v čistom aj tak mu povahou ani ničím nesiahaš ani po päty ty chudáčisko zakomplexovaný. To je práve to krásne, že ho ľúbim aj keď nie je prachatý a to ty nikdy nezažiješ... My si chceme budovať spolu, v máji ako doštudujem chceme ísť do zahraničia a MAKAŤ aby sme sa raz mali dobre.
Hodnota človeka sa meria povahou, ktorá je u každého individuálna a nie peniazmi a vzhľadom, uvedom si konečne že tvoje hodnoty sú totálne pomýlené a nečuduj sa, že si nevieš nájsť dievča, čo k tebe má úctu. A ak aj také nájdeš, garantujem ti, že to bude vymletá sliepka. A po čom pôjde? Po peniazoch iba.
@paulieevans nerozkazuj mi tu, jasne? kto si myslis, ze si?...a ja len hovorim cistu pravdu, ty si tu ta, ktora ma problem s urazanim...inak ty by si nemala radsej nic pisat o hodnotach cloveka a povahou, lebo ta tvoja arogantna povaha nema moc vysoku cenu...ved co ty vies o mojich hodnotach? aha, velke hovno, ale urazat, a moralizovat, to jedine vies...ten tvoj mily je riadne pod papucou
@simka1311 ano, ano, ty si vzdy najdes nejaku vyhovorku
@echoechoecho pod papučou? A to si z čoho usúdil? Možno som papulnatá a mám na všetko svoj názor, ale tak je to pre mňa správne... Ty keby si vedel ako som ja oddaná svojmu frajerovi , tak že by som aj do studne skočila keby mi to povedal, by si rozhodne netvrdil, že je pod papučou NIKDY som mu nič neprikázala ani nezakázala. Áno, urážam ťa ale prosím prečítaj si tu tých vyše 100 komentárov takmer NIKTO tu s tebou nesúhlasí. V kom je chyba asi? No v kom? V 100 iných ľuďoch alebo v tebe? Čo viem o tvojich hodnotách? Tak vidím ako sa tu prezentuješ. Že stále len urážaš každú babu, nemáš úctu k opačnému pohlaviu vôbec. A ak mi niekto bude urážať môjho priateľa alebo moju rodinu tak mu poviem, nech s tým prestane. To urobí totiž každý človek, nenechá si urážať ľudí ktorých nadovšetko miluje. Akú pravdu si ty povedal, kde? Ukáž mi jedinú pravdu čo si povedal. Že som kvôli peniazom s frajerom? Nie som. Že je pod papučou môj priateľ (aj keď si nikdy nevidel našu komunikáciu)? Nie je. Že všetky ženy sú rovnaké? No nie sú. Že každému chlapovi keď je milý k žene ide o niečo? No nejde. Nepovedal si ANI JEDNU pravdu... A to je na tých tvojich asi 30 príspevkov v tomto fóre sedsakramentská hanba ...
"Urážať a moralizovať to vieš." PRESNE TO ROBÍŠ AJ TY. A asi 5 ľudí ti napísalo alebo sa ťa opýtalo prečo neustále robíš fóra o tom istom a ty si sa čudoval, že nerobíš. Však sa pozri. Založil si aj iné fórum, ktoré by nebolo namierené proti ženám? ...
@paulieevans omg...toto uz fakt nebudem citat, nechcem si kazit den tvojimi picovinami...ved sa tu chovas jak zakomplexovana chudera, a to som este k tebe mierny ja nechapem, co ta tu tak serie? ved je to len forum, socialna siet, virtualna realita Fakt si doprajte s priatelom kvalitny sex a uvidis, aka budes znova mila
@simka1311 mozem potvrdit, ze nemas vzdy pravopisne chyby, ale slovo "casto" zvykne byt dost relativne
@echoechoecho ,,paničke" vadí, že sem píšeš tie isté pičoviny a vyzerá to, že hoci sem píšu ľudia svoj názor, tak ty to nie si schopný prijať, nieto sa nad tým zamyslieť či pochopiť, že niekto môže mať iný názor
@echoechoecho myslim si ze naivne nie je to spravne slovo,ale to uz tu bolo viac krat spomenute.
mozno tie zeny jednoducho ten muz naozaj nepritahuje a chcu byt len kamarati,tiez to tu bolo spomenute.
ale len tak mimochodom, obdivujem tvoju odvahu a tvrdohlavost (myslim to naozaj uprimne,bez ironie). pretoze nie kazdy dokaze byt troll (aj ked to asi nie je prave ta najlepsia vlastnost). dokazes zalozix XY najroznejsich diskusii, ktorymi dokazes poburit desiatky uzivatelov tejto stranky. mnohi ti nadavaju a obvinuju ta,a ty si aj tak stojis za svojim, aj ked v duchu mozno vies ze to co pises je uplna hlupost. ja by som naozaj nedokazala zalozit taketo forum a hadat sa s ludmi do krvi o svojej (ne)pravde,neznesiem pocit ze sa na mna niekto hneva.
dufam ze ma za tento koment ostatni velmi tvrdo neodsudia, ale odomna mas
@alysia boze, co to citam? ale ved ja cudzi nazor prijimam, tolerujem, ale nesuhlasim, lebo ma nikto nepresvedcil co sa vsak neda povedat o niektorych (aha, dalsie NEzovseobecnovanie ludoch tuna, ktori si myslia, ze ked tu nieco napisu, tak to just musi byt pravda...preco ja mam prijat nekriticky cudzi nazor, a ludia nemozu prijat ten moj?
@janehonda ake slovo by si ty pouzila?
vies, pretoze, ked mi niekto nadava a obvinuje, preco by malo byt toto, co napisali aj pravda? je meritkom pravdy osocovat druheho? vidis, preto neverim, tym zvastom, lebo tuna malokto aj logicky argumentuje, tuna ludia bus suhlasia a povedia, ze si boss alebo nesuhlasia a povedia, ze si idiot BEZ ARGUMENTACIE! preto si stojm za svojim, lebo ludia tuna ma nepresvedcili nicim o mojom opaku...osocovat dokaze aj kazdy blbec a primitiv, ale logicky argumentovat? na birdzi? haha, minum ludi je toho schopnych
@echoechoecho nemyslim si,ze toto spravanie sa da pomenovat jednym slovom.
tak teda sa opytam ja teba-preco si ty myslis ze to tak je? podla teba je teda kazda zena,kazda jedna (od 0-99 rokov, moderna europanka aj zaostala africanka) naivna? vsetky zeny su uplne rovnake? vobec nicim sa nelisia? uplne vsetky odmietaju muzov ktori ich chcu,a snazia sa ziskat chlapov ktori ich nechcu?
alebo naopak-ty si vari nikdy v zivote nestretol zenu s ktorou by si nechcel nic viac? napr. keby ta oslovila uplne neznama zena (tebe na prvy pohlad hrozne nesympaticka)s tym ze chce ist s tebou von,a ma ocividny zaujem, ked ju odmietnes pretoze s nou nechces nic mat,znamena to ze aj ty si ,,naivny"?
@janehonda o com to tocis? Ved ty si to vobec nepochopila ved to naivne bolo v zmysle, ze sa nechevaju balit a myslia si, ze je to myslene z kamaratstva...inak tvoj prvy odstavec je uplne od veci a prezrad mi,kde pisem, ze take su vsetky zeny???
@echoechoecho lenze tebe nenapadlo ze oni vedia ze to nieje z kamaratstva?muz ich zaujme,tak s nim idu na stretnutie.ale nezacnem predsa chodit s niekym koho absolutne nepoznam. preto idu tie zeny s muzom na rande, a ked sa im zda ze si jednoducho vobec nesedia, radsej to nebudu rozvadzat dalej do vztahu, ale ukoncia to na tej prvotnej-kamaratskej urovni. je to tak ovela lepsie pre oboch.inak by spolu zabili tyzdne(v horsom pripade mesiace az roky)zbytocnym vztahom ktory by nikam neviedol
@janehonda prosim ta, v akej prvotnej kamaratskej urovni? Ako mozu byt hned kamarati po prvom stretku? D To ty stretnes nejakeho cloveka, a hned ste kamosi, ci co? Nemyl si asexualnu uroven s kamratstvom.
Každá žena je iná. Niektoré zistia na tebe nejakú vlastnosť alebo vec prečo nie ďalej a povedia ti že budme kamaráti. To isté spraví aj chlap. Žena môže byť aj modelka a ak mi niečo vadí tak mi mozog povie že nie a proste nebude fungovať chémia medzi nami tak nevidím v tom budúcnosť. Nestavaj to len k tomu že iba ženy to robia. Ty si to nepovedal v živote žene? "budme len kamarati" Alebo ty balíś všetko čo vyzerá jak žena a chce niečo po tebe?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
128 komentov
ujasni si pojmy
ale mimo toho,co si napisal si ja sama sebe pridem naivnejsia cim dalej tym viac. alebo sprostejsia? hmm
@leilla a aka ti pripada? ved tam mam na vyber 2 interpretaciie
@jurito a tymi kamoskami si jak zacal chodit na kavu? akoze skoro hned jak ste sa spoznali?
Ja na to kašlem už dávno, lebo ženy chcú, aby si vedel čo chcú, bez toho aby ti to samé povedali.
@warble ale nebal ma, teraz nie som nadrzany
jaj.ok.esteze si mi to vysvetlil
nevadi
@tasha5 mozu, ale sak tam za kamaratmi nedoliezaju, nevolaju ich casto na kavu a pod.
A k tvojmu "problému" ja si nemyslím, že každý chlap čo začne pozývať niekam babu musí automaticky po nej letieť. Zase posudzuješ chlapov ako celok. Súdiš ostatných podľa seba. Zatože ty sa správaš k babe milo len keď chceš sex alebo vzťah, neznamená to, že ostatní chalani sú rovnako stupidní ako ty. Napríklad ja mám kamošov s ktorými si píšem a stretávam sa s nimi a tiež by ma zaskočilo keby teraz jeden z nich mi začal niečo navrhovať a ja ho beriem len ako kamoša. Tak čo vtedy poviem? "Prepáč, ale beriem ťa len ako kamaráta a chcem aby to tak aj ostalo." Baby majú síce rozvinutú intuíciu ale nevidia do mysle každého chlapa.
Ty stále o babách píšeš jak im ide iba o peniaze ale zabúdaš, že tebe ide len a len o sex. Čo je horšie?
@bebekex mas za co
...jaj
PS: skus raz zo srandy poflirtovat s tymi kamosmi a budes prekvapena ... teda ak nie su homosi a pod
...a samozrejme je horsie ak clovek ide po peniazoch, lebo po sexe idu aj zeny...a zlatokopov je minimum
ale, co uz
@blanc a myslis si, ze chlapi sa venuju tebe a nechcu ta dostat do postele?
komu neni rady tomu neni pomoci
Ale už viem v čom je problém. Máš malý pipík, inak si to neviem vysvetliť.
@hoperpohroma ty sa neboj, nie si moj typ
mám kamarátov, s ktorými si rozumiem, lebo nie som jedno z tých precitlivených dievčat, ktoré sa urazia pri každej jebnutej poznámke, ale viem sa s nimi baviť na akúkoľvek tému a som úprimná a tak.
keby som k tomu s nimi spávala, možno by to bolo plus, možno mínus, neviem, neskúšala som. každopádne som si istá, že nikto z nich ma nechce pojebať.
ale nakoniec som povolila a súdim, že som spravila naozaj veľkú chybu.
@skvrnka dakujeme za nazor, ale bez argumentacie je bezcenny
@delica naco komentujes, ked vlastne neprinasas ziadnu pridanu hodnotu?
keby ma niekto z nich chcel pretiahnuť tak už mal milión možností urobiť to
@delica jezisi, ty argumentujes jak skolkar...ok, budem i ja sa s tebou tak hadat, aby si mi rozumela...tvoje komenty su kokotiny
@skvrnka ja tiez vychadzam zo skusenosti...ale daj dokumentaciu, to by bolo fajn
tak ok, máš pravdu, všetci mi chcú vyšukať mozog z hlavy a ja im tiež ale nechcem si to priznať, lebo mi to lichotí, tak sa tvárim, že sme len kamaráti. spoko?
ps: ja verim v silu rozumu,a logickej argumentacie..ne v pocitovu interpretaciu
nič si netrafil, len proste nemám chuť argumentovať s človekom, ktorý o mne nič nevie a nevie ani nič o mojich blízkych a ktorý mi tvrdí, že sú moje vzťahy iné ako tvrdím ja.
a keby som riešila veci citmi, ako to tvrdíš, tak by to vyzeralo trošku inak napríklad s tým sexom, ktorý vzhľadom na to, že sa riadim rozumom, nemám
@antifunebracka uz si radsej odrez vtaka, iba ti zavadzia pri behani
ako nechápem čo sa čuduješ, správaš sa jak hysterická ženská ja asi ani nepochopím ak si s takouto povahou vôbec niekedy nejakú nájdeš
a negeneralizuj! vsetky zeny nie su rovnake
neviem noc myslím si že asi žijem v inom svete ako ty, ani náhodou to takto nie je ,,všeobecne,, ... môže to byť obdobné a viditelné občas na určitých typoch ale aby to bolo pravidlom, to asi ťažko
Moj nazor: zeny su zmetene, niesu si iste ci ich naozaj chce, a ak si uvedomuju ze ich ten chalan chce a povedia mu: budme kamosi, tak to znamena jedine ze s nim nic vazne nechcu
alebo sa proste boja vztahov tak sa z toho snazia nejak vyvliect ked to zacina byt vaznejsie
proste prestaň pišťať a uvidíš, že ťa nebudú všetky odkopávať, aby si bol len kamarát
..gosh už najmenej 20te fórum vždy o tom istom.. :ble:
zaujimavé že ja mám kamarátov (chalanov, heterákov) a chcú byť moji kamaráti aj ked vedia že s nimi nikdy nič nebude (a nikdy som ich za nos nevodila)
a predstav si že aj baby môžu byť milé k chalanom s ktorými chcú byť len kamoši... neviem kde toto ľudia berú, že baba je milá len na toho s kým chce niečo mať, potom jasné že muži ako ty sú sklamaní, ked zistia že baba ich nechce aj ked bola milá... a čo má byť hnusná k tebe či čo?
A nech ti odpoviem aj na otázku: Naivné by boli, keby každá s tebou chcela vzťah alebo si ju zlákal do postele.
Najrozumnejší "názor" čo som tu videl.
@molline preco beries protiargumentaciu ako utok? to akoze musime mat vsetci rovnaky nazor, lebo inak sme nepriatelia?...tomu fakt nechapem...ale tvoj nazorm ma hlavu aj patu
@tangerina pises kokotiny....si pozri VSETKY fora...a inak, ako pises, vsetky zeny nie su anjeliky
@lyterka ak sa ti nepaci, tak sa nevyjadruj...nikto ta nenuti..ved preco ta tak trapi moja osoba?
@shadowen to zboznujem, ked taka naivna zenska toto prehlasi a ty tym chlapom vidis do hlavy a presne vies, lebo keby si im povedala, ze osukaj ma, tak by zareagovali, ze nie, budme len kamosi...get real!
a k tym milym babam..nie je mily ako mily...teda mam skusenosti, ze zeny boli naozaj uprimne mile iba ku chlapom, ktori ich pritahovali, k zvysku boli "mile" alebo ak chces zdvorile, co nie je to iste jak mily
@gibi rada dobra, len diskutovat si mozem jak chcem
Aj tak mam taky pocit ze sa cely cas tocis okolo kamaratstva medzi babou a chalanom
Je jasne ze chalani chcu vo velkej vacsine pretiahnut svoje kamosky, ale nie je to ich ciel proste ak by sa im baby ponukli neverim tomu ze by ich odmietli (sry chalani ak vam krivdim, moj nazor, mozno aj mylny)
A baby si to nechcu priznat
Sama som toto tiesila s kamaratom
@molline teraz nechapem ako mi protiargumentujes?...ved so mnou suhlasis a fajn, ze si to vies priznat, ze zeny si to nechcu priznat
O teba by som ani bicykel neoprela
totálny súhlas s @paulieevans
a fakt sa tam nehodi to slovo naivne
@tangerina chválim avatar
Ale akoze ja ta za to nejak nehejtujem, za tvoj názor, trochu mi vlastne pripominas jedneho znameho ktory m podobne nazory, nemal stastie na zeny v zivote a teraz skatulkuje vsetky.
Co vsak ale neznamena, ze s tebou sublasim.
@natyfuckingo ale ja si nemyslim, ze take su vsetky...preco si myslis, ze si myslim, ze take su vsetky?
a to slovo naivne malo byt so sakrastickym vyznamom...ale inak tuna vo fore bolo zopar dievcat, ktore neveria, ze by ich chceli ich kamosi pretiahnut, takze zopar (vidis, neskatulkujem ) kamosov chcelo pretiahnut
@simka1311 @pijemzelenycaj prosim, kde sa pise, ze pisem o vsetkych? ... lebo ja som asi slepy, lebo to nikde nevidim, zeby som pisal o vsetkych...to sa ti iba zda, ze skatulkujem
inak ked chlapi hovoria vseobecne o zenach, tiez je zle btw aj feministky skatulkuju zeny
@glamorous ja cakam na den, kedy vsetci prestanu hladat chybu len vo mne, ale aj v sebe
@alysia verejne forum, a panicke vadi, ze niekto ma iny nazor
@rapid nezakladam stale rovnake fora (WTF?), a to nie su nezmysly...nezmysle by bolo povedat o tebe, ze si inteligentny a zrely mlady muz
Hodnota človeka sa meria povahou, ktorá je u každého individuálna a nie peniazmi a vzhľadom, uvedom si konečne že tvoje hodnoty sú totálne pomýlené a nečuduj sa, že si nevieš nájsť dievča, čo k tebe má úctu. A ak aj také nájdeš, garantujem ti, že to bude vymletá sliepka. A po čom pôjde? Po peniazoch iba.
@simka1311 ano, ano, ty si vzdy najdes nejaku vyhovorku
"Urážať a moralizovať to vieš." PRESNE TO ROBÍŠ AJ TY. A asi 5 ľudí ti napísalo alebo sa ťa opýtalo prečo neustále robíš fóra o tom istom a ty si sa čudoval, že nerobíš. Však sa pozri. Založil si aj iné fórum, ktoré by nebolo namierené proti ženám? ...
@simka1311 mozem potvrdit, ze nemas vzdy pravopisne chyby, ale slovo "casto" zvykne byt dost relativne
mozno tie zeny jednoducho ten muz naozaj nepritahuje a chcu byt len kamarati,tiez to tu bolo spomenute.
ale len tak mimochodom, obdivujem tvoju odvahu a tvrdohlavost (myslim to naozaj uprimne,bez ironie). pretoze nie kazdy dokaze byt troll (aj ked to asi nie je prave ta najlepsia vlastnost). dokazes zalozix XY najroznejsich diskusii, ktorymi dokazes poburit desiatky uzivatelov tejto stranky. mnohi ti nadavaju a obvinuju ta,a ty si aj tak stojis za svojim, aj ked v duchu mozno vies ze to co pises je uplna hlupost. ja by som naozaj nedokazala zalozit taketo forum a hadat sa s ludmi do krvi o svojej (ne)pravde,neznesiem pocit ze sa na mna niekto hneva.
dufam ze ma za tento koment ostatni velmi tvrdo neodsudia, ale odomna mas
@janehonda ake slovo by si ty pouzila?
vies, pretoze, ked mi niekto nadava a obvinuje, preco by malo byt toto, co napisali aj pravda? je meritkom pravdy osocovat druheho? vidis, preto neverim, tym zvastom, lebo tuna malokto aj logicky argumentuje, tuna ludia bus suhlasia a povedia, ze si boss alebo nesuhlasia a povedia, ze si idiot BEZ ARGUMENTACIE! preto si stojm za svojim, lebo ludia tuna ma nepresvedcili nicim o mojom opaku...osocovat dokaze aj kazdy blbec a primitiv, ale logicky argumentovat? na birdzi? haha, minum ludi je toho schopnych
tak teda sa opytam ja teba-preco si ty myslis ze to tak je? podla teba je teda kazda zena,kazda jedna (od 0-99 rokov, moderna europanka aj zaostala africanka) naivna? vsetky zeny su uplne rovnake? vobec nicim sa nelisia? uplne vsetky odmietaju muzov ktori ich chcu,a snazia sa ziskat chlapov ktori ich nechcu?
alebo naopak-ty si vari nikdy v zivote nestretol zenu s ktorou by si nechcel nic viac? napr. keby ta oslovila uplne neznama zena (tebe na prvy pohlad hrozne nesympaticka)s tym ze chce ist s tebou von,a ma ocividny zaujem, ked ju odmietnes pretoze s nou nechces nic mat,znamena to ze aj ty si ,,naivny"?
"Mne to pride strasne sebecke zo strany zien, ze si vydrziavaju kamosov, ktori jasne, ze chcu minimalne s nou spat, ked uz nie vztah"
gratulujem, odpovedal si si.
som tak vďačná za svoj svet, kde ľudia majú medzi sebou obyčajné medziľudské putá. a majú sa radi.