Niektore su cisto zlatokopky a zalezi im len na peniazoch , ale su aj take ktore chcu pri sebe muza ktory sa dokaze postarat o rodinu aj financne a chcu mat aspon stredne dobry zivot"financne" a to je normalne.
ako ktore,....auparkove dievcence so psikom v kabelke urcite,..
a su zas emancipovane zeny,ktore by sa nikdy nedali vydrziavat,...ale si zas mozu v 40tke nadavat,",zeeee ja som nebola taka krava a nedala sa sponzorovat",...neda sa to skatulkovat,...
@grietusha ale odpust si tu ironiu.. samozrejme ze ste. preto mnohe z vas vstupuju do "feministickych organizacii" dalsie sa snazia o karieru a zabezpecenie seba sa..
to vsetko robi len kvoli tomu, aby ste zahodili svoju dostojnost pre nejakeho (blbca) s peniazmi
vsak kazda by chcela mat takeho nie?.vy si tiez najdete nejeku chudobny z unimobunky?.uprimne si myslim ze o taku nestojite a tak isto aj baby nevyhladavaju chalana co ma jedny rifle a vytahanu xidovku.
@marek1888 ty o čom? je rozdiel nájsť si chlapa ktorý je sebestačný a budete spolu žiť normálne zabezpečený a v tom nájsť si chlapa, ktorý ma bude vydržiavať!
alebo nerozumiem slovu zlatokopka.
mne je ľúto vás milí páni ked vás niekto ojebal, ale si to upracte v hlave.
@Yolis a v dnesnej dobe je zabezpeceny chlap len bohaty chlap.ten co pracuje za 20 tisic nebude nikdy zabezpeceny..akurat tak zadlzeny ked chce mat svoje.a svoje mat ani nebude lebo si da slucku na krk na 30 rokov.tak si kurva a zlatokopka ked hladas zabezpeceneho.
Sú, pre chalanov, čo nemajú z rôznych príčin na to, aby si našli normálne dievča. Tak je logické, že svoju neschopnosť budú zvaľovať na to, že ideme len po peniazoch...
ono to je strašne smutné že na slovensku neexistuje stredná vrstva.
vieš, ja už mám dvadsať rokov a uvažujem pragmaticky. chcem, aby ked si zoberieme hypotéku na byt každý mesiac polovicu tej hypotéky zaplatil. nechcem na každé narodeniny nové ferrari a sedieť doma s kabelkovým psom. TO je zlatokopka. nie žena, ktorá nechce živiť svojho muža.
opakujem, je mi ľúto, že si natrafil na piču, ale skutočne skús po sebe čítať.
jasné že sme, vole... po nim netúžime ... prachy všetko vyriešia... človek si može zachlastať a kúpiť si kvalitné zbrane ničenia a odpálkovať sa. človek može odletieť na mesiac. človek može všetko a može zachrániť svet. može zabiť chudobu aspon je časť a može zlepšiť svet. ale ktorej zlatokope ide o to, pravdaže
@Yolis a co znamena stredna vrstva?.su bohati a chudobny..bohaty je ten kto chce tak ma za hotove a chudobny je ten co chce ale nemoze..a ked musi tak si pozicia.
ja sa cítim byť strednou vrstvou. mám kde bývať, mám auto /na lízing/, trošku cestujem a venujem sa záľubám. nezostane mi ani cent, ale zafinancovala som všetko, čo som potrebovala.
@Yolis kto si raz musi pozicat tak nikdy neni bohaty ani stredna vrstva..aj cigani maju kde byvat..a zaluby su aj napriklad ked si vybehnem do lesa sa prejst. smiley:
@Marek1888 chudobny clovek je ten, ktory ked aj ked ma kde byvat, tak nikdy nema pocit, ze zaraba akurat dost, to znamena, ze tyzden pred vyplatou prakticky zivori, nemozu si dovolit ist k moru, kupit auto, pomaly si ani na pizzu nedovolia ist a pod... alebo aj zobraci su chudobni, to je najspodnejsia vrstva
stredna vrstva je taka, co zaraba dostatocne mnozstvo penazi, mozu si dovolit vsetko co potrebuju, bez toho, aby niekedy boli na nule, stale maju nejaku zaruku aj pred vyplatou maju z coho zit, maju auto, byt, ci uz na hypoteku alebo na lizing, mozu si dovolit to splacat bez toho, aby nemali co jest, mozu ist na dovolenku...
bohati maju vili, 4 auta v garazi, televizor este aj na budari, proste cisti mojsejovci
a romov tahat tu, ze oni maju byty je diskutabilne, kedze oni tie byty dostali zadarmo od statu, to ze ma byt neznamena, ze si ho aj sam zabezpecil
sú aj niesú. záleží od toho, AKO boli vychované.. hoci peniaze súú fajn vec, LEN s nimi to nejde... ja mám rada peniaze, nebudem predsa zapierať samu seba robiť zo seba matku Terezu, ale nepreháňam to nejako... stačí mi úplne, ak je ten človek normálny... nemusí byť prachatý ako bill gates, stačí ak sa vie o seba posratať tak, aby bol slušne vyzerajúci, čistý a kultivovaný človek
uz len predstava princa na bielom koni je zlatokopkovska!
ale k teme a vazne, v podstate ziadna nechce chudaka, ktoreho musi dotovat, cize by sa dalo polemizovat co je a co nie je zlatokopka, ale zase, nemyslim si, ze sikovny chalanisko ma problem s tym nieco si zarobit a dobre pouzit, cize moze mat hned take male (alebo aj vacsie) plus u opacneho pohlavia
neviem co je zlatokopka, ale urcite by som nechcela chlapa ako opisal @husky : ze ja by som ho zivila, davala mu peniaze, tahala najom atd. To, aby chalan si takisto vedel zabezpecit veci je myslim prirodzena vec. A tie, co idu po chlapoch len kvoli peniazom, aby nemuslei nic robit len si uzivat cudzie perie, tych mi je luto
Hlavný problém nastáva v tom, že mnohí muži (nie všetci, píšem "mnohí" ) nevedia rozlíšiť pojem medzi zlatokopkou a ženou, čo si len povie po čom túži. Prispôsobia si to na svoj obraz.
Nie som zlatokopka (ale po tomto komentári sa ním automaticky stanem) ale nechcela by som mať pri sebe muža, ktorý sa nevie o seba sám postarať, je odkázaný na druhých, nechce si hladať prácu - nezaujíma sa o nič..
Každú ženu priťahuje viac ten muž, ktorý sa vie o seba postarať, zarába si na seba, zdokonaluje sa a neupadá do stereotypu - "šak mi nič nechýba".. Ešte krajšia a erotickejšia predstava, je predstava muža, ktorý má aj akési postavenie v spoločnosti (ktoré si pravdaže vybudoval sám).
Nepáči sa mi to preto, lebo by som sa pri ňom viezla a zahŕňal by ma darmi..ale preto, že len samotný fakt , že na sebe maká (nechce len hniť doma) je pre ženu tak neopísateľne a zvláštno "sexi"
tak sa opýtam inač....mám známu ktorá žije so svojím mužom 13 rokov....ja ju poznám teraz 4. rok ....trapi ju že si ju jej muž doma už niekoľko rokov vôbec nevšíma....akože nepovie jej že ju ľúbi,neobíjme ju a podobne....ja viem možeme povedať že po 13. rokoch je to normálne....ale na druhej strane sa pýtam prečo by jej to nemal povedať aj po tých 13. rokoch....a vlastne na všetko je sama...na syna ....na domácnosť ...štve ju to.....tak sa jej pýtam že aký ma iný dôvod okrem peňazí že pri ňom stále je....a ona tvrdí že vôbec nejde o peniaze....pre informáciu jej manžel je riaditeľ pobočky nemenovane banky....pýtam sa ....je to ZLATOKOPKA ?
ano vsetky zeny su stetky a zlatokopky a vsetci muzi su chudacikovia ukrivdeni co ich kazda len vyuziva - no nebolo by vam lepsie bez nas chlapi? uz sa preberte z toho skatulkovania konecne prosim vas. kazdy clovek je iny, kazda zena aj kazdy muz. btw, co taki 30tnici ktori sa nechaju vydrziavat od 50rocnych paniciek, to je normalne? aj tych je dost len sa o tom tak nehovori.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
137 komentov
dôležité že má lóve, nech je škaredý,
a ste povrchné a vypatlané,
nenávidím tie zlatokopky vyje*ané.
a su zas emancipovane zeny,ktore by sa nikdy nedali vydrziavat,...ale si zas mozu v 40tke nadavat,",zeeee ja som nebola taka krava a nedala sa sponzorovat",...neda sa to skatulkovat,...
to vsetko robi len kvoli tomu, aby ste zahodili svoju dostojnost pre nejakeho (blbca) s peniazmi
@yolis zla otazka.. "davaci" :´(
alebo nerozumiem slovu zlatokopka.
mne je ľúto vás milí páni ked vás niekto ojebal, ale si to upracte v hlave.
zvysok tvojej vety je picovina na entu, ja sa viem uzivit aj sama a to čo tu menuješ by ma iba urážalu.
ono to je strašne smutné že na slovensku neexistuje stredná vrstva.
vieš, ja už mám dvadsať rokov a uvažujem pragmaticky. chcem, aby ked si zoberieme hypotéku na byt každý mesiac polovicu tej hypotéky zaplatil. nechcem na každé narodeniny nové ferrari a sedieť doma s kabelkovým psom. TO je zlatokopka. nie žena, ktorá nechce živiť svojho muža.
opakujem, je mi ľúto, že si natrafil na piču, ale skutočne skús po sebe čítať.
a prestaň vidieť svet čiernobielo.
A inak MFP... Nech si každý robí čo chce...
ja sa cítim byť strednou vrstvou. mám kde bývať, mám auto /na lízing/, trošku cestujem a venujem sa záľubám. nezostane mi ani cent, ale zafinancovala som všetko, čo som potrebovala.
a zlatokopkám istým spôsobom závidím. aj keď si fakt neviem predstaviť šukať o 30 rokov staršieho deda.
chcela som, ale potom som si na to ponatriasala šune len v súkromí
čiže ani jedna z nás nie je zlatokopka
nie som vydržiavaná bohatým mužom
a yolis tiež nie
len stále nerozumiem, čo ja mám s tým, že ťa nejaká piča využila
stredna vrstva je taka, co zaraba dostatocne mnozstvo penazi, mozu si dovolit vsetko co potrebuju, bez toho, aby niekedy boli na nule, stale maju nejaku zaruku aj pred vyplatou maju z coho zit, maju auto, byt, ci uz na hypoteku alebo na lizing, mozu si dovolit to splacat bez toho, aby nemali co jest, mozu ist na dovolenku...
bohati maju vili, 4 auta v garazi, televizor este aj na budari, proste cisti mojsejovci
a romov tahat tu, ze oni maju byty je diskutabilne, kedze oni tie byty dostali zadarmo od statu, to ze ma byt neznamena, ze si ho aj sam zabezpecil
a nie je to nahodou tak ze ty by si potreboval nejaku sponzorku a nam zavidis?
ach jo najviac som sa nechala vydrziavat ked ten moj chodil do skoly, nemal auto a o izbu sa delil s dvoma bratmi...
ale k teme a vazne, v podstate ziadna nechce chudaka, ktoreho musi dotovat, cize by sa dalo polemizovat co je a co nie je zlatokopka, ale zase, nemyslim si, ze sikovny chalanisko ma problem s tym nieco si zarobit a dobre pouzit, cize moze mat hned take male (alebo aj vacsie) plus u opacneho pohlavia
Nie som zlatokopka (ale po tomto komentári sa ním automaticky stanem) ale nechcela by som mať pri sebe muža, ktorý sa nevie o seba sám postarať, je odkázaný na druhých, nechce si hladať prácu - nezaujíma sa o nič..
Každú ženu priťahuje viac ten muž, ktorý sa vie o seba postarať, zarába si na seba, zdokonaluje sa a neupadá do stereotypu - "šak mi nič nechýba".. Ešte krajšia a erotickejšia predstava, je predstava muža, ktorý má aj akési postavenie v spoločnosti (ktoré si pravdaže vybudoval sám).
Nepáči sa mi to preto, lebo by som sa pri ňom viezla a zahŕňal by ma darmi..ale preto, že len samotný fakt , že na sebe maká (nechce len hniť doma) je pre ženu tak neopísateľne a zvláštno "sexi"