Tááákže. Veľmi jednoduchá otázočka najmä teda pre ľudí z BA a okolia, ktorí poznajú/boli v Subclube (pred tým Učko), ako to je s tým zakázaným vstupom pod 18? Funguje to? Kontrolujú vek na nejaké špecifické akcie alebo vždy, alebo sa na to dlabe?
vacsinou si pytaju ale nie vzdy. odomna si este nepytali ale raz jednu kamosku nepustili a to bola dva dni pred osemnastkou, ak vyzeras ako decko tak si vypytaju
@7 toto pri hentých sbs až tak neplatí, ak si dobre pamätám.
keď si zaumienia, zastavia, tak tak mi to prišlo.
mňa tuším vždy pustili, asi som im bol sympatický.
@grietusha
to veru je, a ja veru nie som nikto spôsobilý sa tu tváriť ako pamätník tých blažených čias.
ale zas, predtým to bol U odkedy, od začiatku deväťdesiatych, tuším?
@thrwtchr však jo, bol, ale myslím, že nikto v našej vekovke nie je pamätníkom U, aby bolo treba Subclub tak uvádzať. a Subclubu aj tak stále každý hovorí účko
ako kedy a ako od koho. Odomna si uz pytali niekolko krat, a niekedy vobec, chosim tam posledne dva roky a nieco..
Moja sestra mala cerstvych 16 a pustili ju bez problemu, nic si nepytali. Fakt to zalezi od toho ako sa im chce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» visit.bratislava.sk/vismo/o_utvar.a...
@7 toto pri hentých sbs až tak neplatí, ak si dobre pamätám.
keď si zaumienia, zastavia, tak tak mi to prišlo.
mňa tuším vždy pustili, asi som im bol sympatický.
to veru je, a ja veru nie som nikto spôsobilý sa tu tváriť ako pamätník tých blažených čias.
ale zas, predtým to bol U odkedy, od začiatku deväťdesiatych, tuším?
Moja sestra mala cerstvych 16 a pustili ju bez problemu, nic si nepytali. Fakt to zalezi od toho ako sa im chce