Ahojte, potrebovala by som nainštalovať do ntb sublime text 3 aj s príslušné pluginy. Vie mi niekto pomôcť ? Sťahovala som to so stránky sublime ale nejako mi to nezobralo neviem prečo. Za normálne odpovede ďakujem.
@mephix je free na sto percent lebo v starom pc ho mam , len do noveho ho neviem dostat .. vtedy som robila kurz a tam mi to vysvetlovali len som i to nezapisala a potom som uz nemola ho dochodit
@wewo Unable to execute file in the temporary directory. Setup aborted.
Operation did not complete succesfully because the file contains a virus or potentially unwanted software. ... to znamena ze mi vlastne ten program blokuje antivirus ?
@wewo uz som to nejako popreklikala a ide mi to .. dakujem este ak by si mi vedel poradit , pamatam si , ze sa do toho este daco instalovalo nejake pluginy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» notepad-plus-plus.org/...
stiahla si ten build 3103 z » www.sublimetext.com/3... ?
ten balik pre linux je ok, teraz som to nainstaloval.
a k veci, sublime 3 je free, len občas vyskoči to nepodarene okno, viac info » docs.sublimetext.info/en/latest/getti...
A Notepad++, lol wtf rofl ble.
Operation did not complete succesfully because the file contains a virus or potentially unwanted software. ... to znamena ze mi vlastne ten program blokuje antivirus ?
» packagecontrol.io/installation...