Moja hlavna otazka je že ak by sa vas niekto opital na dnešnu sučasnú hudbu čo by ste mu povedali?
Začali by ste mu menovať hudobnikov ktorý hraju v tomto obdoby ale hraju kludne aj starsie žanre (pop, rock, metal ) alebo by ste mu začali hovoriť o nejak
sucasnu hudbu si predstavim tak, ze nejaka teta z jazykovedneho ustavu nahrava na cd vsetko co sa tyka slovenskeho jazyka, vratane vysvetlovania pravopisu.
okrem metalu, jemu príb. žánrov a kvázi folklóru počúvam všetko, čo je hamornické a melodické... takže pokojne aj pop, aktuálny mainstream, ethno, world, synthpop, tan. scénu najmä UK a FR, alternatívnu (najmä tanečnú) scénu, plenu, cumbiu, marimbu, reggae, cirkevnú hudbu, No. 1 je pre mňa artificiálna (vážna) hudba... atď. atď.
Gloryhammer, Alestorm, Powerwolf, je mnoho mladých interpretov, súčastných, alebo aj vyslúžilcov, čo stále hrajú a produkujú
hudba ako taká je medzižánrová vec, kde každý poslucháč si nájde to, čo sa mu páči, tak ako som na začiatku vymenoval nejaký metal, ktorý je stále považovaný za súčastný, tak isto to funguje aj obráteme...
keďže na historicky ladených akciách, keď sa začne hrať správne upravená modernejšia tvorba, tak si to 90% ľudí ani nevšimne, pokým sú tam historici, tak sa hrá to málo čo sa dochovalo, aby boli spokojný a potom k večeru prichádza improvizácia a dotváranie
v skratke: súčasná hudba je hudba, ktorá sa ľuďom v súčastnosti páči
popísal by som mu akými zmenami prešla hudba a ako sa prevažne zmenila a aké prvky prevládajú dnes ... popísal zopár skupín a autorov kvalitných pesničiek a to je celé a samozrejme by ma zaujimal aj nazor toho človeka čo by na to povedal ... ak rátam s tým že by som to vysvetloval niekomu kto o tom nič nevie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Povedal by som, ze proste pocuvam sucasne kapely ale nie sucasnu hudbu.
okrem metalu, jemu príb. žánrov a kvázi folklóru počúvam všetko, čo je hamornické a melodické... takže pokojne aj pop, aktuálny mainstream, ethno, world, synthpop, tan. scénu najmä UK a FR, alternatívnu (najmä tanečnú) scénu, plenu, cumbiu, marimbu, reggae, cirkevnú hudbu, No. 1 je pre mňa artificiálna (vážna) hudba... atď. atď.
hudba ako taká je medzižánrová vec, kde každý poslucháč si nájde to, čo sa mu páči, tak ako som na začiatku vymenoval nejaký metal, ktorý je stále považovaný za súčastný, tak isto to funguje aj obráteme...
keďže na historicky ladených akciách, keď sa začne hrať správne upravená modernejšia tvorba, tak si to 90% ľudí ani nevšimne, pokým sú tam historici, tak sa hrá to málo čo sa dochovalo, aby boli spokojný a potom k večeru prichádza improvizácia a dotváranie
v skratke: súčasná hudba je hudba, ktorá sa ľuďom v súčastnosti páči
sucasna ,hudba, nie je hudbou, treba sa pozriet na druhy breh, altern.mostik vedie k hudbe