Takže ženy birdzu,obraciam sa na Vás s otázkou,čo používate na pleť,pokým ju máte suchú až citlivú. Som vďačná za hocijaký tip,radu,hocičo a nemusí to byť nutne iba z radu babičkiných receptov, kľudne aj nejaký krém (to by bolo asi naj)
Ja mám pleť suchú len v zime a na to mi pomáhajú obyč. zimné krémy..
Vlasy mám suché od korienkov.. Mne pomohlo to, že to už neriešim asi to k môjmu typu vlasov patrí
ja mám tiež extra suchú pokožku na tvári aj vo vlasoch .. na tvár kokosový olej a raz za týždeň peeling a na vlasy som skúšal kokosový olej viackrát, ale nič to neurobilo. A akurát som minule videl video kde jeden doktor hovoril že vlas ten kokosový olej len popije a potom ten olej ho zaťaží, ale nehydratuje, vraj je kokosák na vlasy blbosť. A súhlasím s ním, ani mne to nič neurobilo Na vlasy skús elseve takú fialovú masku tá je mega silná
mandlovy olej od weledy, neskutocne pomaha! ma same vyhody, (samozrejme ze je cisto bio, netestovany na zvieratkach) mozes ho dat na vlasy, aj priamo na pokozku, pripadne vmiesat do kremu ktory pouzivas, vyzivuje a hydratuje rychlo a dostatocne aj na extremne suche casti. mne v zime npomaha uz nic, iba cisty olej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Vlasy mám suché od korienkov.. Mne pomohlo to, že to už neriešim asi to k môjmu typu vlasov patrí