nizsie alkoholy, nizsie ketony a aldehydy, kyseliny a hydroxidy, dietyleter, metyleter... prakticky skoro vsetko, co sa najde v skole v chemickom labaku... aj ked nechapem, preco hladas nieco, co ti vysusi plet...
piť dostatok vody, do zeleninového šalátu pridaj olivový olej alebo aj inde, keď ho znesieš. a hydratačné krémy. ja som na tom rovnako, niekedy mám kožu ako krokodíl.
skús kozmetiku s výťažkom medu, avokáda, olivového oleja alebo aloe vera, určite niečo také v drogérii nájdeš... napríklad Nivea má veľmi dobrú hydratačnú a vyživujúcu masku s mliekom a medom, alebo si môžeš skúsiť "ukuchtiť" pleťovú masku aj doma... napríklad jogurt s medom alebo rozmačkané avokádo s olejom... podľa toho čo ti viac vyhovuje mne je celkom dosť nepríjemné si natierať na tvár "jedlo", ale ak sa budeš vedieť prekonať, tak ten efekt sa dostaví no a k tomu samozrejme kvalitný hydratačný krém na deň a vyživujúci na noc
Cauko, ja osobne pouzivam kremy od Weledy, ked mam velmi suchu plet tak si spravim zabal z skinfood kremu, na bezny den pouzivam kosatcovy denny, pripadne hydratacny Skvelo ucinkuju, vyzivuju plet, urcite odporucam skusit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.birdz.sk/forum/mate-such...
dakujem