Dievčatá, páčia sa vám, vedia vás zaujať po fyzickej stránke aj chlapci, ktorí nemajú žiadne svaly, úplne tenké ruky, telo a disponujú nízkou váhou (napríklad 185 cm a 65-70 kg alebo 175 cm a 55-60 kg)?
ono takto.. dívam sa na doramy (seriály z ázie, kde hrajú aziati) a tí sa mi páčia aj ked su maličkí, útlučkí, majú dlhé vlasy atd.. ale na našich sa mi to nelubi
No ja som taký týpek ako prútik a som s tým spokojný,i ked trocha sa spevniť by nebolo zlé,dostať do formy, ale veľké svaly určite nechcem,nie je to môj sen vyzerať ako Rambo,tak snád sú aj ženy,pre ktoré to nie je prekážka
Podľa mňa to je strašne individuálna vec. Niekto ma svaly, niekto rozum, niekto sa vie pekne obliecť, niekto vie dobre rozprávať, niekto je taký že vám úplne porozumie, niekto ma dobré vlasy, niekto je pekný do tváre. A každej babe sa môže páčiť niečo iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
"Bože, Kristián, veď si celý tučný či svalnatý!"
"Tak mi daj uterák, Lojzka, nech poriadne pochudnem."