V tejto jebnutej dobe vyvolá rozruch každá kktina šak nech si váží kto chce koho chce kludne aj Milušu a Terezu čo sa kurvy špinavé a kto nechce nech si neváži nikoho a vybavené
prave dnes som videl clanok o tom, ako "not all men ..." bolo zhejtovane a ze plati, ze to pouzivaju a tie vyjadrenie voci ktorym sa takto ludia ohradzujusu zvacsa ti, ktorych sa to tyka..
ti ostatni sa vraj nemaju preco znepokojovat ci sa vzrusovat nejakymi vseobecnymi tvrdeniami a branit sa "not all men..."
Súhlasím, že nevidím morálny rozdiel medzi promiskuitným mužom a promiskuitnou ženou.
A sexuálny život jednotlivca považujem za dostatočne intímnu vec na to, aby sa mal niekomu spovedať a niekto sa doň mal starať ak je to v medziach zákona.
ja neviem co sa da cakat od takeho profilu s lacnymi citatmi, ktoreho cieľová skupina je asi 12-16 rocni nic takéto nesledujem, lebo su to vacsinou len somariny...
Kazdopadne som rada, ze sa na to poukazalo, lebo je to fakt bullshit. Aj ked mna to absolútne od takej, ani ziadnej podobnej stranky neprekvapuje, keby mam riesit kazdy hlupy citat, tak uz fakt neviem kde by som skoncila.
Ako tak pozeram, ten profil sleduje 47 ludi co sledujem ja, tak snad som nikoho neurazila... ale ako tak pozeram, vacsinou su tam len nejake slovne hracky, tak to je este fajn, asi by mali ostat pri tom.. aj ked to nie je moja salka kavy
Neviem o čom je celý článok, ale súhlasím s tým výrokom.
Je na rozhodnutí každého, čo si bude a čo nebude vážiť. Keď si niečo nevážim a chcem to povedať, je to len moja vec a keď sa to niekoho dotkne, to je zase len jeho vec. Keď sa kurva urazí zato že je kurvou, aj keď konkrétne ju tak nikto nenazval, tak je problém v nej, nie v autorovi statusu.
clanok o tom ako niekde az DVESTO ludi komentovalo fotku a novy pojem slut-shaming, paci sa mi ze jebat na vsetko "standardne" je ok ale robit shaming preto ze je nieco proti urcitym moralnym principom uz nieje ok. paci sa mi ze sme v uzasnej dobe ked uz sa aj kurvam nemoze hovorit kurvy lebo je to shaming, ach krasna to doba naucte moje deti ze kurvit sa je vlastne zdrave a v poriadku, prosiiim
Ľahké ženy si nevážia samé seba a ak si ich náhodou niekto iný tiež neváži, už je z toho boom. Nevidím dôvod, prečo by čistá duša nemohla zverejniť svoj názor.
@sandriously@17 Oni asi majú problém s tým, že nikto by ti nemal hovoriť a kázať, ako máš žiť - s čím ja absolútne súhlasím. Treba rešpektovať aj keď má niekto iné hodnoty a priority. Ale tam dotyčný nič také nenapísal, ani nikoho neurazil. Mne to príde, že dnes vznikajú kadejaké self proclaimed "progresívne" hnutia, ktoré ti chcú zasahovať do tvojej suverenity a určovať, čo si máš myslieť, čo smieš hovoriť, čo nesmieš zdieľať a do akej skupiny sa máš zaradiť. V tomto prípade sa oháňajú právami žien čo na prvý pohľad znie dobre, ale podľa mňa práve oni ohrozujú práva iných. Máme takisto právo tvoriť si vlastný názor, na určenie si vlastných priorít a na ich slobodné vyjadrenie v spoločnosti.
@teal@18 ja by som ta trosku poopravil, lebo doba je viac v prdeli nez to co popisujes. ono tieto buzeracie, cenzury a diktatury prerastaju uz do celospolocenseho rozmeru, v USA ale aj GB a inde kde je spolocnost "progresivnejsia" uz su zakony a celkovo legislativa sa ubera tym smerom ze za krive slovo proti zakonom chranenemu druhu ( co je uz pomaly kazdy gender degree dr. s neurcitym pohlavim) pojdes rovno sediet... a bude horsie
Jasne, že je citát pravdivý. Čo by som si mal na takom ľahkom dievčati vážiť, keď u mňa v hodnotovom rebríčku taká nič cenné nevzbudzuje a ide celkom opačnú ligu ako ja, takže k takej by som nemal nikdy blízko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ti ostatni sa vraj nemaju preco znepokojovat ci sa vzrusovat nejakymi vseobecnymi tvrdeniami a branit sa "not all men..."
a toto mi pride presne to... hmm
A sexuálny život jednotlivca považujem za dostatočne intímnu vec na to, aby sa mal niekomu spovedať a niekto sa doň mal starať ak je to v medziach zákona.
Kazdopadne som rada, ze sa na to poukazalo, lebo je to fakt bullshit. Aj ked mna to absolútne od takej, ani ziadnej podobnej stranky neprekvapuje, keby mam riesit kazdy hlupy citat, tak uz fakt neviem kde by som skoncila.
inac suhlasim s @8
Je na rozhodnutí každého, čo si bude a čo nebude vážiť. Keď si niečo nevážim a chcem to povedať, je to len moja vec a keď sa to niekoho dotkne, to je zase len jeho vec. Keď sa kurva urazí zato že je kurvou, aj keď konkrétne ju tak nikto nenazval, tak je problém v nej, nie v autorovi statusu.
clanok o tom ako niekde az DVESTO ludi komentovalo fotku a novy pojem slut-shaming, paci sa mi ze jebat na vsetko "standardne" je ok ale robit shaming preto ze je nieco proti urcitym moralnym principom uz nieje ok. paci sa mi ze sme v uzasnej dobe ked uz sa aj kurvam nemoze hovorit kurvy lebo je to shaming, ach krasna to doba naucte moje deti ze kurvit sa je vlastne zdrave a v poriadku, prosiiim
Ľahké ženy si nevážia samé seba a ak si ich náhodou niekto iný tiež neváži, už je z toho boom. Nevidím dôvod, prečo by čistá duša nemohla zverejniť svoj názor.