je síce pravda to, že keď ty povieš niečo ako biely na nich si hneď rasista ale opačne to neplatí ... ale všade sú kretény ... no brutálne ma zaráža jedna vec čo som si všimol na videu a určite nie som sám ... ako jednotlivci si trúfly len na staršieho a len ženy ... nemám takú slovnú zásobu aby som vyjadril svoje znechutenie (slušne povedané) a v skupinách si trúfli len na jedného a slabšieho jednotlivca ... to sú mi hrdinovci ... v skupinke zbiť ženu ... ako ono to je tak všade, že ale trúfnuť si na bezbranné ženy a to ešte s deckom je vrchol zbabelosti len ukazujú aké sú to úbohé trosky ... slovo chlap už asi nikomu nič nehovorí ... proste som absolútne z nechutený tak to berte čo som napísal s rezervu ...
je síce pravda to, že keď ty povieš niečo ako biely na nich si hneď rasista ale opačne to neplatí ... ale všade sú kretény ... no brutálne ma zaráža jedna vec čo som si všimol na videu a určite nie som sám ... ako jednotlivci si trúfly len na staršieho a len ženy ... nemám takú slovnú zásobu aby som vyjadril svoje znechutenie (slušne povedané) a v skupinách si trúfli len na jedného a slabšieho jednotlivca ... to sú mi hrdinovci ... v skupinke zbiť ženu ... ako ono to je tak všade, že ale trúfnuť si na bezbranné ženy a to ešte s deckom je vrchol zbabelosti len ukazujú aké sú to úbohé trosky ... slovo chlap už asi nikomu nič nehovorí ... proste som absolútne znechutený tak to berte čo som napísal s rezervu ...
NIE! Stačí mi nápis White Media a je mi jesné, že pôjde o 100% pro-RASISTICKU propagandu Nemusím to ani vidieť celé a viem presne ako kôpky primitívnych drístov sa tam budú objavovať.
už len ten nadpis svedčí o tom , že 80% tvojho mozgu zrejme tvorí brzdová kvapalina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Mas nieco proti cernochom? moslimom? aj tam aj medzi bielymi su hajzli tak uz zavri ten Mein Kampf a chod na zmrzlinu
už len ten nadpis svedčí o tom , že 80% tvojho mozgu zrejme tvorí brzdová kvapalina.
Čím bude Európa a Amerika čiernejšia, tým bude viac padať na hubu.