Nesuhlasim. Osobne som rad ze som Slovak a zijem na Slovensku, ale jednoducho v dnesnej dobe povazujem ta dost zastarane pokusat sa niekomu nanutit a vstepit nasilim do hlavy vlastenectvo. Hrdost na vlast sa predsa neda dosiahnut tym, ze sa kazde rano bude spievat v skole hymna, ze sa bude prisahat vernost Slovenskej republike...myslim si ze vlast ma byt nieco co je hlboko zakorene v nas, mame si spomenut na nase detstvo ktore sme tu prezili, na nasich priatelov, rodinu ktoru tu mame, na nase hory, hrady, pamiatky....kazdodenne spievanie hymny nie je prejavom ziadnej narodnej hrdosti, je to uplne zbytocny prvok ktory podla mojho nazoru nema co na skolach robit, presne tak ako na skolach nemaju co robit nabozenske symboly
nie a to hranie sa na Ameriku ma rezolútne serie ! vláda má makať, aby Slovák mal byť skutočne a úprimne na čo hrdý... a nie mu tento štát ešte viac zhnusovať !
Blud na entú. Tí blázni z SNS môžu svoju fantáziu na vymýšľanie zákonov prejaviť aj trošku ináč. Potrebujeme posilniť ekonomiku, školstvo, zdravotníctvo, sociálne odvetvie a oni vymyslia toto!! Nech sa nehenvajú, ale jebať im!
Extrémna kravina. Koho to napadlo taká hovadina? Myslel som že komunisti už nie sú. Wed je to debilina aby sa každé ráno spievala hymna. My nie sme vojaci!
Podľa mňa by sa mala vláda starať o iné a dôležitejšie veci ale čo už môžme iné od socialno- demokratických strán očakávať ako zbytočné populistické kroky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
226 komentov
a radšej budem bez občianskeho a platiť vydrbané pokuty, ako prisahať na polícii pri výmene občanky vernosť štátu a národu.
ale vernosť nikomu prisahať nebudem.
ale len tak pred vyučovaním to je s prepáčením blbosť :p
Veď po čase by už nikto nemal pocit, že je to NAŠA HYMNA. Bola by to len, zase tá hymna.
čo tak:,,najkrajší kraj v šírom sveteje moja rodná zem´´...
to si spievam každý deň a vidím každý kútik,hlavne ked som bol malý chlapec
a každý chodníček -ulička mi pripadali nádherné...
tak aj preto nie.
a by som chcela vidiet toho, co by nutil mna alebo moje decko ju spievat.