ja som mal taku aplikaciu na ajfone ..najprv boli oblecene a ked som pretocil fon dole hlavou zoblieklo ich to ..hnusne boli oblecene,este horsie zoblecene :/..
no v tomto pripade sa budem riadit mottom "vsetkeho vela skodi" ako aj tohto....pokial ma baba nejake decetne tattoo na nejakom decentom alebo sexi mieste tak to moze vyzerat aj fajn ale nic v style "vtak ohnivak" cez cely chrbat....
Urcite sa ani babam nepaci na chalanoch ked maju tetovanie cez cele telo alebo prilis vela kresbiciek kade tade....
Osobne davam tak limit na ruku nieco, na rameno alebo tak a este na litko ale fakt nic extra velke cez co nevidno ani farbu koze...
fuuuj ... mne sa to vobec nepaci.. mozno keby mala len nejake male tetovanie na krku alebo nieco podobne .. to by sa este dalo.. ale po celom tele..?? fuuj je to hnusne..
ak uz tak suiCide girls. inac tie co boli v CSI tak tie su realne aj tie prezyvky boli skutocne. teda len Omen neviem ci je real. inak su to uplne normal zenske az na to ze maju zalubu v tetovaniach, casto su lesby, su to feministky a paci sa im latex. that"s all. neviem preco sa tu tasite s emom a detickami tie zenske maju minimalne 21 prec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a preco klobuk dole pred nimi?
taky typ ako Kat Von D je slaby odvar xD
Bella Vendetta uffff
» bellavendetta.com/warning.php...
Urcite sa ani babam nepaci na chalanoch ked maju tetovanie cez cele telo alebo prilis vela kresbiciek kade tade....
Osobne davam tak limit na ruku nieco, na rameno alebo tak a este na litko ale fakt nic extra velke cez co nevidno ani farbu koze...
no mne sa vačšina z nich paci a daktore su podla mna prudko hot.. wrrrr