Ahojte, potrebujem poradit ohladom nastaveni. Prispevky ktore pridavam ja na moju "zed" si vzdy nastavim, aby boli LEN pre priatelov. Avsak skusila som sa prihlasit cez ine meno ktore nemam v priateloch...a po kliknuti na moje meno bolo vidiet skoro vsetk
@ayreen mám ten istý problém , všetko zadané len pre priateľov a vidno mi všetko. tiež som to včera rad za radom prechádzala a na houby som prišla tak snáď niekto vie
ale ja viem, ze niektori to maju uplne ciste...teda ze nic sa im tam nezobrazuje...nahodne kliknem na nejakeho cloveka ktory pridal koment k niecomu a nemozem vidiet jeho "zed", ani jeho fotky...takze nejako sa to musi dat nastavit...
@antifunebracka - tak ak info o mne budu vidiet len ti ktorym to povolim ja . len moji priatelia - tak to akceptujem...ale aby cudzi ludia videli co lajkujem alebo co komentujem, tak to je trochu zcestne...
@cathy - tu nejde o to ze to nemozu vidiet, nedavam tam nic zle alebo tak... ale jednoducho nechcem aby to videli cudzi ludia...a ide mi skor o like a komenty ku veciam, to naozaj nepotrebujem aby videli.
ale teraz sa to nastavuje osobitne, pridávaš status alebo čo a máš tam kdesi pri odoslať a na výber či to maju vidiet všetci, priatelia,spoločný priatelia alebo iba ty,možno je to tým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@antifunebracka - tak ak info o mne budu vidiet len ti ktorym to povolim ja . len moji priatelia - tak to akceptujem...ale aby cudzi ludia videli co lajkujem alebo co komentujem, tak to je trochu zcestne...
ďalej chod na svoj profil, klik na info, tam na uprav a každé jedno políčko si môžeš nastaviť súkromie...
thats it